Maccabi lurte RBK trill rundt

Rosenborg-ledere reiste ikke til Israel for å se Maccabi Haifa i aksjon lørdag. Trønderne trodde Maccabi kom til å stille med B-lag i kampen de skulle se.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nå kan Adresseavisen fortelle at Rosenborg-lederne nok burde ha tatt turen til Israel, for Maccabi stile med et så toppet lag som mulig.

Det var den israelske ligacupfinalen RBK-lederne hadde tenkt å se. Maccabi spilte mot nyopprykkede Hapoel Haifa og vant 4-0.

Rosenborg pleier alltid å ha en representant til stede for å se motstandere i mesterligaen i den siste kampen før lagene skal møte Rosenborg. Det var bestilt billetter til assistenttrener Rune Skarsfjord, men da Maccabi-ledelsen fikk høre det, sendte de beskjed til RBK om at de bare kunne spare seg turen. Årsaken, sa israelerne, var at laget kom til å stille uten tre av nøkkelspillerne. Det skulle også satses på noen juniorspillere.

Verken Rune Skarsfjord eller Ola By Rise tror israelerne har gjort dette med hensikt.

- Jeg tror dette må bygge på en misforståelse, sier begge to.

- Dersom det ikke er tilfelle, så er det et brudd på en «gentleman's agreement» vi hadde med Maccabi Haifa, sier By Rise, som kan fortelle at Rosenborg alltid er snille og imøtekommende overfor ønsker fra motstanderne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer