Maccas drømmekveld

Newcastle- Liverpool 1- 2. Slik jubler en ekte fotballhelt. Steve McManaman ble opphøyd til geni av manager Roy Evans etter thrilleren som holder fortsatt liv i spenninga i Premier League. - Han er uvurderlig, og målene han lagde var som tatt ut av en annen verden, skryter Evans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Først utliknet Macca på en perle av et mål - stolpe inn, helt oppe i krysset fra 25 meter. Så feide han inn seiersmålet, vakkert og elegant etter forarbeid av Michael Owen.

Liverpools fjerde seier på rad kom da nøytrale fotballtilhengere trengte den som mest. Med tap ville de vært 12 poeng bak Manchester United. Det ville trolig vært for mye.

Med en kamp «til gode» har Liverpool muligheten til å kappe ytterligere ned på forspranget - til seks - etter at United tidligere på dagen dummet seg ut mot svakt plasserte Coventry.

Ikke til salgs

McManamans oppvisning stopper også alle spekulasjoner om en overgang til Barcelona.

- Macca er ikke til salgs for noen pris. Han har 18 måneder igjen av kontrakten og blir på Anfield Road tida ut, sa Roy Evans, lettet over poengene.

- Vi skal gjøre vårt beste for at han vil trives. Og for øvrig: Macca har aldri sagt til oss at han vil forlate klubben.

Steve McManaman spilte en av sine beste kamper for året, og ble belønnet med en åtter på Dagbladets spillerbørs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer