GIGANTOPPGJØR: En monitor viser de fire champions league-kvartfinalene etter trekningen i Nyon i formiddag. Foto: SCANPIX/AFP/FABRICE COFFRINI
GIGANTOPPGJØR: En monitor viser de fire champions league-kvartfinalene etter trekningen i Nyon i formiddag. Foto: SCANPIX/AFP/FABRICE COFFRINIVis mer

Madrid-derby i Champions League-kvartfinalen

Mens Barcelona møter PSG.

(Dagbladet): Atletico Madrid møter Real Madrid i Champions League-kvartfinalen, i det som blir en «reprise» av fjorårets finale. Det ble klart etter trekningen i Nyon i formiddag.

De andre kvartfinalene er som følger:

• PSG - Barcelona
• Porto - Bayern Munchen
• Juventus - Monaco

Zlatan Ibrahimovic og hans Paris Saint-Germain skal altså møte Barcelona igjen, som de også gjorde i 2012/2013. Den gangen gikk katalanerne videre på bortemål.

Første kamp spilles i Paris, uten suspenderte Zlatan og Marco Verratti.

Porto får besøk av Bayern München i første oppgjør, en tøff oppgave. Ifølge Opta har Bayern tapt kun 1 av 22 offisielle kamper mot portugisiske lag, europacupfinalen mot nettopp Porto i 1987.

Arsenals overmenn fra Monaco drar til Torino for å møte Juventus i første kvartfinale. På papiret en god trekning for italienerne, som vil mangle Paul Pogba mot Dimitar Berbatov og co.

Kampene skal spilles 14./15. april og 21./22. april, og vises som vanlig på Viasats kanaler.