BENEKTER: Både Real Madrid og Atlético Madrid kan bli straffet med overgangsforbud ifølge en spansk radiokanal, men begge klubbene benekter ryktene. Her er Real Madrids klubbpresident Florentino Perez. Foto: REUTERS/Paul Hanna
BENEKTER: Både Real Madrid og Atlético Madrid kan bli straffet med overgangsforbud ifølge en spansk radiokanal, men begge klubbene benekter ryktene. Her er Real Madrids klubbpresident Florentino Perez. Foto: REUTERS/Paul HannaVis mer

Madrid-klubbene benekter overgangsforbud

Benekter ryktene.

Både Real Madrid og Atlético Madrid kan bli straffet med overgangsforbud ifølge en spansk radiokanal, men begge klubbene benekter ryktene.

Den spanske radiokanalen Cadena SER fortalte onsdag at hovedstadsklubben kan bli straffet på samme måte som Barcelona, men klubbene forteller at det ikke er sannhet i ryktene.

- Informasjonen er helt falsk, som gjenspeiles av det faktum at det spanske fotballforbundet har benektet til forskjellige medier at Real Madrid er innblandet i noen uregelmessighet i signeringen av mindreårige, skrev klubben i en pressemelding.

- Vi samarbeider alltid med FIFA når det gjelder all dokumentasjon som de har spurt fra oss. Vi har absolutt tro på at vi har handlet riktig, gitt at alle de lisensene vi er registrert med er godkjent av den spanske fotballforbundet, sa en pressetalsmann i Atlético.

Barcelona har fått overgangsforbud til etter neste overgangsvindu på grunn av brudd på det internasjonale fotballforbundets (FIFAs) regler når det gjelder kjøp av mindreårige spillere.

(NTB)