Atletico Madrid - Juventus 2-0:

Madrid-mareritt for Ronaldo

Atletico Madrid senket Juventus etter to dødballer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Atletico Madrid - Juventus 2-0 (0-0)

Atletico Madrid tok første stikk og vant 2-0 mot Juventus i detførste møtet i 8-delsfinalen i Champions League.

Jose Maria Gimenez kranglet inn 1-0-målet etter 78 minutter fra en corner. Bare minutter seinere sørget Diego Godin for 2-0. Avslutningen fra midtstopperen gikk via Cristiano Ronaldo og i mål.

Det var høy temperatur i den spanske hovedstaden i kveld. Atletico Madrid fikk både straffe omgjort til frispark utenfor 16-meteren, og en scoring annullert på stillingen 0-0. Men det endte godt for vertene.

Spanjolene har dermed et godt utgangspunkt før returoppgjøret.

SKUFFET: Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix
SKUFFET: Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svak Ronaldo

For Cristiano Ronaldo ble det et gjensyn med byen han forlot til fordel for Juventus og Torino i fjor sommer. Men denne gang var det hos byrivalen Atletico Madrid superstjernen skulle måle krefter.

Den portugisiske stjernen var bare en skygge av seg selv. Den vanligvis så eksplosive spissen klarte ikke å sette sitt preg på kampen - og var bortimot usynlig i 2. omgang.

Juventus topper Serie A med hele 13 poeng ned til serietoer Napoli. Men i kveld leverte laget langt fra på toppnivå. I spanske La Liga er Atletico nummer to, sju poeng bak Barcelona.

SCORET SIST: Atletico Madrids Diego Godin. Foto: REUTERS/Sergio Perez
SCORET SIST: Atletico Madrids Diego Godin. Foto: REUTERS/Sergio Perez Vis mer

Det ble en relativt sjansefattig 1. omgang på Wanda Metropolitano. Ronaldo hadde et frispark tidlig i kampen som satte keeper på prøve. Atletico Madrid ropte på straffespark etter at Diego Costa gikk i bakken etter 26 minutter. Videodømming viste derimot at forseelsen skjedde utenfor 16-meteren.

Til pause var stillingen 0-0.

Madrid-bonanza

2. omgang ble et lite fyrverkeri. Atletico Madrid sto for underholdningen og satte i gang en voldsom offensiv mot gjestene. Laget skapte flere store sjanser før det endelig løsnet etter 78 minutter. Både Antoine Griezmann og Diego Costa burde scoret tidlig i omgangen. Innbytter Alvaro Morata satte ballen i mål, men scoringen ble annullert etter en tvilsom dytt etter VAR-hjelp.

Forsvarererne Gimenez og Godin sørget derimot for 2-0-seier. Begge scoringene kom etter dødballer.

Returoppgjøret spilles 12. mars i Torino.

PS: Schalke 04 og Manchester City endte 2-3 i en annen CL-kamp i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer