Mads (25) har brukt 30 millioner på rally

Ford, Citroën og Mini ligger langflate.

ETTERTRAKTET: Mads Østberg har imponert stort som privatfører i rally-VM i årets sesong. Nå er han i forhandlinger med tre bilfabrikanter med tanke på et fabrikksete for neste sesong. Foto: ROY WAHLSTRØM
ETTERTRAKTET: Mads Østberg har imponert stort som privatfører i rally-VM i årets sesong. Nå er han i forhandlinger med tre bilfabrikanter med tanke på et fabrikksete for neste sesong. Foto: ROY WAHLSTRØM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Våler-gutten kjører i helgas VM-avslutning i Spania for å berge tredjeplassen i VM-sammendraget i rally, foran Ford-kollegene Jari-Matti Latvala og Petter Solberg.

Men én vesentlig forskjell skiller Mads Østberg og de to andre:

Rally-Petter og Latvala kjører for bilfabrikanten, mens Mads Østberg satser i eget rallyteam, Adapta World Rally Team.

- Ikke noe ekstraordinært Østberg har fire poengs forsprang på finske Latvala, mens Petter Solberg ligger 13 poeng bak. Begge kan i teorien ta igjen jyplingen, men i praksis står kampen om den siste pallplassen i VM mellom Mads Østberg og Jari-Matti Latvala.

- Det vil være stort å klare tredjeplassen sammenlagt. Jeg har jo vært med i fighten om den plasseringen siden halvveis ut i VM-sesongen, så nå gjelder det bare å stå løpet ut. Jeg kommer ikke til å finne på noe ekstraordinært, men kjøre som normalt, sier Mads Østberg til Dagbladet.

- Ikke flaks En VM-medalje på bekostning av to helproffe fabrikkførere vil være sensasjonelt. I Norge vil det også gi gjenklang å slå eks-verdensmester Petter Solberg i VM-sammendraget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer