Rally:

Mads Østberg fortsetter jakten på ny kartleser

Før neste sesong.

PÅ JAKT: Mads Østberg fortsetter med Torstein Eriksen i kartleserstolen i Rally Spania, men østfoldingens nye permanente makker blir klar først etter sesongen.


Foto: Micke Fransson / NTB scanpix
PÅ JAKT: Mads Østberg fortsetter med Torstein Eriksen i kartleserstolen i Rally Spania, men østfoldingens nye permanente makker blir klar først etter sesongen. Foto: Micke Fransson / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mads Østberg fortsetter med Torstein Eriksen i kartleserstolen i Rally Spania, men østfoldingens nye permanente makker blir klar først etter sesongen.

Østberg skilte tidligere i år lag med kartleserveteranen Ola Fløene. Under Rally Finland i slutten av juli fikk Torstein Eriksen sjansen i passasjersetet, og i VM-runden i Spania kommende helg fortsetter samarbeidet.

Østberg opplyser likevel at det ikke er avgjort hvem som får jobben som kartleser i den neste VM-runden i Wales. Prosessen med å vurdere hvem som får jobben som noteleser på fast basis i 2018 fortsetter.

– Den beslutningen tar vi ikke før denne sesongen er over. Det har vært en interessant prosess å vurdere tre forskjellige kartlesere mot hverandre. Jeg kan si så mye som at alle tre har vist seg å være svært dyktige, men det er bare plass til en av dem i bilen neste år, sier Østberg.

Blandet underlag

Som oppkjøring til VM-runden i Spania deltok Østberg i årets siste hjemlige NM-runde, Rally Hedemarken. Der hadde han med seg Emil Axelsson som kartleser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer