Mads Østberg kjemper i toppen i Argentina

Loeb leder.

PÅ FJERDEPLASS: Mads Østberg kjemper om topplassering i Rally Argentina. Foto: AFP PHOTO/DIEGO LIMA
PÅ FJERDEPLASS: Mads Østberg kjemper om topplassering i Rally Argentina. Foto: AFP PHOTO/DIEGO LIMA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mads Østberg kjemper en ensom norsk kamp i teten i Rally Argentina etter at Petter Solberg er ute av tetkampen med brukket styrestag. Østberg forsvarer de norske fargene på 4.-plass.

Han hadde, sammen med kartleser Jonas Andersson, tatt sikte på en plassering blant de fire beste før start i dette rallyet, og den målsettingen har han allerede oppnådd. Han ligger riktignok 1.18 minutt bak teten, men han har tre minutters margin tilbake til føreren på femteplass, så fjerdeplassen virker temmelig sikker i øyeblikket. Derfor er unggutten veldig fornøyd til nå.

- Når vi er på fjerdeplass med så god margin må vi si oss fornøyde. Samtidig  har det vært enkelte problemer underveis, som heldigvis har vært enkle å justere på service, sa Østbergs teamsjef Morten Østberg, etter fredagens kjøring.

Han la til at det ikke hadde vært en feilfri dag rent teknisk, men kjøringen til Østberg hadde vært bortimot prikkfri, og derfor var også resultat godt.

En del regn de siste dagene har gjort veiene løse. Derfor har det vært lett å komme ut av idealsporet, noe som har ført til at en rekke kjørere har måtte bryte rallyet allerede fredag, den første virkelige konkurransedagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer