Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mads skjøt Nordstrand til semifinale

Nordstrand - Oslo Øst 1-0 (Semifinale klasse A): Midtveis i andre omgang fikk Mads Gudim Burheim (18) kjempetreff fra 16 meter. - Jeg var bare nødt til å klinke til. Det var herlig å se ballen gå i mål, sier Mads.

Det var jevnt og tøft på Ekebergslettas hovedbane da Nordstrand og Oslo Øst møttes til lokaloppgjør i kvartfinalen. Over 600 tilskuere var vitne til at Mads Gudim Burheim skåret kampens eneste mål i det 45. minutt.

- Ballen spratt ut etter en duell inne i feltet. Jeg er kjent for å være god på volley, så jeg klinket til fra sekstenmeteren. Dette var herlig. Nå vinner vi pokal uansett, stråler semifinaleklare Mads.

Nordstrand møter Bremnes i semifinalen klokka 18 i kveld, og Mads tror på finaleplass.

- Vi er vant til å spille i finaler. Vi fant Tivolicup i København tidligere i sommer. Da var det også mye folk og så på, men da heiet de fleste på motstanderlaget, forteller Mads.

Nordstrands toppscorer Thomas Johansen ble godt pakket inn av Oslo Øst-forsvaret. Men også Thomas er sikker på at det går mot finale.

- Jeg tror Oslo Øst er blant de bedre lagene i klassen vår, sier Thomas.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media