START-KLAR: Mads Stokkelien (25) er tilbake i Start og vil styrke Mons Ivar Mjeldes mannskap til høstsesongen. Foto: AP Photo/Kathleen Malone-Van Dyke
START-KLAR: Mads Stokkelien (25) er tilbake i Start og vil styrke Mons Ivar Mjeldes mannskap til høstsesongen. Foto: AP Photo/Kathleen Malone-Van DykeVis mer

Mads Stokkelien er klar for Start

Bekrefter overgang.

Mads Stokkelien (25) er tilbake i Start og vil styrke Mons Ivar Mjeldes mannskap til høstsesongen.

Start bekrefter på sin hjemmeside at Kristiansand-gutten Stokkelien vender hjem.

- Vi gleder oss stort over å ha fått dette til. Mads er en fenomenal type både på og utenfor banen. Han har «gutsen» og energien vi trenger i tiden som kommer, sier Starts administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal til nettstedet.

Selv er angrepsspilleren meget fornøyd over å være tilbake i gult og svart.

- Det er helt fantastisk å være tilbake i Start. Jeg er utrolig glad, sier Stokkelien.

Stokkelien forlot Start i 2012. Siden da har han spilt i Stabæk og New York Cosmos. Han har vendt hjem fra USA for studier.

Samtidig går Solomon Owello fra Start til Sandnes Ulf. Nigerianeren forlater Kristiansand etter sju år i klubben.

26-åringen skal styrke Sandnes Ulf i opprykksjakten og erstatter franske Malaury Martin som gikk til Lillestrøm. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

- Start har terminert kontrakten med Solomon og ønsker ham lykke til videre. Han har vært hos oss over lang tid og vært svært viktig for laget. Vi kommer til å savne ham som spiller og som menneske. Nå håper både vi og han at et miljøskifte vil være positivt for den videre fotballkarrieren, skriver Start på sitt nettsted.

Trolig dreier det seg om en kontrakt ut sesongen i Sandnes Ulf. Owello spilte 193 seriekamper for Start i de sju sesongene på Sørlandet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram