Madsen kunne blitt englandsproff

Sandefjord avslo millionbud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Det var den engelske League Two-klubben Peterborough United som la mellom 2,4 og 3,5 millioner kroner på bordet for å sikre seg Sandefjord-stopperen, skriver Sandefjords Blad.

Klubben, med kallenavnet \'The Posh\' spiller på nivå fire i det engelske ligasystemet. Likevel kunne klubben hoste opp flere millioner for Sandefjord-stopperen, etter å kun ha sett Madsen i to eliteseriekamper.

Budet ble avslått av Sandefjord, men Madsen er ikke skuffet for at overgangen ikke ble noe av.

- Det er klart det hadde vært moro å spille der borte, men det er ikke fokus for meg nå. Jeg trives i SF og vil etablere meg i eliteserien, sier Madsen.

Sandefjord-trener Tor Thodesen er glad for å beholde spillerne sine. Han tror Madsen fortsatt har mye å gå på.

- Birger har etablert seg på laget, og blitt en stamspiller. Vi har god bruk for Birgers fysikk, rekkevidde og fart. Vi har ikke sett sluttpotensialet hans enda, sier Thodesen til Sandefjords Blad.

IKKE SKUFFET: Birger Madsen kunne blitt proff i Peterborough, men Sandefjord ville beholde den høye stopperen. Foto: Morten Rakke, Scanpix
IKKE SKUFFET: Birger Madsen kunne blitt proff i Peterborough, men Sandefjord ville beholde den høye stopperen. Foto: Morten Rakke, Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer