Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Madsen sa farvel

Sykmeldte Harald Madsen (43) trakk seg definitivt fra jobben som landslagssjef for håndballgutta i går. Nå fortsetter den vanskelige jakten på hans etterfølger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vikartrener Ivica Rimanic, som steppet inn i begynnelsen av august, virker å være håndballforbundets førstevalg. NHF og norsk-kroaten skal jobbe tett sammen i tida som kommer for å finne en løsning.

- Han kan fort være aktuell, men hans relasjon til klubben i Kroatia (Podravka) må være av en slik art at vi kan leve med den, sier assisterende generalsekretær Per Otto Furuseth til NTB.

NHF sikter nå mot en trenerduo også for herrene, og Rimanic kan bli en del av denne, selv med klubboppdrag i Kroatia. Forutsetningen vil være kompaniskap med en annen trener med bosted i Norge.

Håndballforbundet arbeider med å få til en avklaring før nyttår. - At vi er midt i en sesong taler imot oss, sier Furuseth.

Hele Norges coronakart