Madsen takket nei til Vålerenga

Ville gått betydelig ned i lønn.

AVSLO: Etter det Dagbladet erfarer skal Birger Madsen fått et tilbud fra Vålerenga. Det takket stopperen nei til. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX.
AVSLO: Etter det Dagbladet erfarer skal Birger Madsen fått et tilbud fra Vålerenga. Det takket stopperen nei til. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX.Vis mer

(Dagbladet): Sandefjord-stopper Birger Madsen (27) ville ha gått betydelig ned i lønn om han hadde takket ja til en overgang til
Vålerenga.

Etter det Dagbladet vet skal Oslogutten som har vært en bauta i Sandefjord-forsvaret de siste sesongene, ha blitt tilbudt en kontrakt som er vesentlig dårligere enn hva han har i Sandefjord.

- Det er en forhandlingssak, svarer en kryptisk Madsen på Dagbladets informasjon om at han måtte ha tatt en betydelig lønnsreduksjon om en overgang til Oslo-klubben skulle blitt en realitet.

Midtstopperen er Bosmanspiller etter sesongen, noe et Vålerenga-lag i desperat stopperjakthar fått med seg. I øyeblikket ser det derimot ut til at de må vende blikket mot andre enn Madsen.

- Titter meg rundt
27-åringen innrømmer derimot at han åpner for ny arbeidsgiver.

- Jeg er Sandefjord-spiller nå, men jeg titter meg rundt.Det hadde vært morsomt å spille i Oslo siden jeg er derfra og mange av vennene mine bor der, men det er ikke et must.

I Vålerenga er man forsiktige med å kommentere interessen, men manager Martin Andresen har tidligere uttalt seg i positive vendinger om den storvokste stopperen, og han lar det skinne igjennom at han fortsatt er begeistret for Madsen.

- En god spiller
- Han er en god spiller, fra Oslo og står uten kontrakt etter sesongen, sierAndresen til Dagbladet.

Vålerenga har den siste uka hatt tre prøvespillere på besøk — en islandsk landslagsspiller, en makedoner og en fra New Zealand.

Etter hva Dagbladet forstår vil ingen av disse bli tilbudt kontrakt med oslolaget.

Vålerenga møter Lillestrøm i rundens storkamp klokken åtte i kveld.

Fra Valle meldte man i går at det så langt lysere utpå treningsfeltet, hvor tre U21-landslagsspillere og Erik Hagen var tilbake i trening.

LIKER MADSEN: Martin Andresen legger ikke skjul på at han liker stoppertypen Birger Madsen. 
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
LIKER MADSEN: Martin Andresen legger ikke skjul på at han liker stoppertypen Birger Madsen. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer