Madsen takket nei til Vålerenga

Ville gått betydelig ned i lønn.

AVSLO: Etter det Dagbladet erfarer skal Birger Madsen fått et tilbud fra Vålerenga. Det takket stopperen nei til. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX.
AVSLO: Etter det Dagbladet erfarer skal Birger Madsen fått et tilbud fra Vålerenga. Det takket stopperen nei til. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sandefjord-stopper Birger Madsen (27) ville ha gått betydelig ned i lønn om han hadde takket ja til en overgang tilVålerenga.

Etter det Dagbladet vet skal Oslogutten som har vært en bauta i Sandefjord-forsvaret de siste sesongene, ha blitt tilbudt en kontrakt som er vesentlig dårligere enn hva han har i Sandefjord.

- Det er en forhandlingssak, svarer en kryptisk Madsen på Dagbladets informasjon om at han måtte ha tatt en betydelig lønnsreduksjon om en overgang til Oslo-klubben skulle blitt en realitet.

Midtstopperen er Bosmanspiller etter sesongen, noe et Vålerenga-lag i desperat stopperjakthar fått med seg. I øyeblikket ser det derimot ut til at de må vende blikket mot andre enn Madsen.

- Titter meg rundt27-åringen innrømmer derimot at han åpner for ny arbeidsgiver.

- Jeg er Sandefjord-spiller nå, men jeg titter meg rundt.Det hadde vært morsomt å spille i Oslo siden jeg er derfra og mange av vennene mine bor der, men det er ikke et must.

I Vålerenga er man forsiktige med å kommentere interessen, men manager Martin Andresen har tidligere uttalt seg i positive vendinger om den storvokste stopperen, og han lar det skinne igjennom at han fortsatt er begeistret for Madsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer