Mæle vil ha Nordbrekken

Eks-formann Jon H. Nordbrekken spanderte i går kveld middag på hele spillerstallen i Vålerenga. Nå vil VIF-investor Ola Mæle ha Nordbrekken tilbake i klubben.

Samtidig som Nordbrekken & co satt til bords i går kveld, overtok Ola Mæle den viktige jobben som styreformann i Vålerenga Fotball ASA fra Morten Grødahl. Der skal Mæle i utgangspunktet bare sitte midlertidig, inntil den ekstraordinære generalforsamlingen i selskapet 27. januar.

- Siden Grødahl nå er kandidat til ledervervet i klubben, ville han ha fått et habilitetsproblem med å eventuelt sitte i begge styrene, sier Mæle til Dagbladet.

Mæle ønsker ikke å kommentere om han er kandidat til styrejobben ved generalforsamlingen. Han hadde helst sett at Nordbrekken tok den rollen.

- Jon vil dessverre ikke det selv, men det er mange nå som jobber med å få han tilbake i en sentral rolle i klubben. Enten i klubben, eller i ASA, sier Mæle.

  • Jon H. Nordbrekken ønsker ikke å spekulere i et eventuelt comeback i VIF. I går var han mest opptatt av å ta et verdig farvel med spillerne i klubben, da han rev i middag til hele spillergruppa på en av Oslos bedre restauranter.
SPABDABEL: John H. Nordbrekken inviterte hele Vålerenga-stallen på et bedre måltid i går.