Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mauro Icardi, Wanda Nara og Maxi Lopez:

Mafiaen dras inn i fotballens store trekantdrama: Slik stjal han kona til lagkameraten

Påstått mafiatilbud: - Vil du gå for det? Vil du at vi skal knekke beina hans?

OMSTRIDT: Wanda Nara og Mauro Icardi. Nå har Icardi gitt ut bok der han blant annet skriver hvordan han og Wanda tok kontakt, mens hun var gift med lagkamerat Maxi Lopez. Foto: Angela Pham/BFA/REX/Shutterstock 
OMSTRIDT: Wanda Nara og Mauro Icardi. Nå har Icardi gitt ut bok der han blant annet skriver hvordan han og Wanda tok kontakt, mens hun var gift med lagkamerat Maxi Lopez. Foto: Angela Pham/BFA/REX/Shutterstock  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Italiensk fotball er nå sentrum for det som trolig er sportens mest omtalte trekantdrama.

Argentinerne Maxi Lopez (32) på Torino og Mauro Icardi (23) på Inter var tidligere lagkamerater i Sampdoria. Nå er de sannsynligvis Fotball-Italias største uvenner.

Bakgrunnen for uvennskapet: Kvinnen Wanda Nara (29), som nå har tatt etternavnet Icardi.

I en ny selvbiografi beskriver Icardi hvordan han «stjal» kona til lagkameraten:

«Dagen før avreise på treningsleir i USA fikk jeg en melding fra Wanda. Jeg ble overrasket, for jeg snakket jo vanligvis med Maxi, ikke med henne. Hun spurte om jeg kunne kjøpe med en iPad fra USA, fordi den ikke var til salgs i Italia ennå», skriver Mauro Icardi, gjengitt av Corriere Dello Sport.

VRAKET: Maxi Lopez på Torino er ikke imponert av sin tidligere lagkamerat fra Sampdoria. Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO
VRAKET: Maxi Lopez på Torino er ikke imponert av sin tidligere lagkamerat fra Sampdoria. Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO Vis mer

- Perfekt unnskyldning

Inter-stjerna skriver videre at han oppfattet dette som at hun søkte kontakt.

«Den episoden fikk meg til å tenke. Ville Wanda egentlig ha iPad'en, eller var dette bare en unnskyldning for å komme i kontakt med meg. Da jeg kom tilbake til Milano, var det første jeg gjorde å ta kontakt med Wanda. Jeg måtte overlevere iPad'en. Det var den perfekte unnskyldningen», skriver Icardi videre.

Dette ble slutten på Wanda Naras forhold til Maxi Lopez.

«Vi tekstet mye til hverandre. Hun skrev plutselig: «Mauro, vi (Lopez og Nara) skal på en tur med Gonzalo Bergessio og kona. Vil du bli med oss?». Selvsagt hadde jeg lyst. Da jeg lå alene på båten og hørte på reggae, kom Wanda plutselig til meg. På det tidspunktet gikk forholdet til Maxi Lopez mot slutten», skriver Icardi.

NY BOK: Mauro Icardi lanserte nylig sin nye selvbiografi. Foto:  CM / Splash News
NY BOK: Mauro Icardi lanserte nylig sin nye selvbiografi. Foto:  CM / Splash News


Vis mer

- Mafia-tilbud

Utdragene fra Icardis bok ble kjent i forrige uke og i kjølvannet av lanseringen er det dukket opp flere påstander rundt trekantdramaet.

Ifølge italienske Radio 10 og Corriere Dello Sport skal også italiensk mafia ha blitt involvert.

Det er journalisten Carlos Monti som hevder å ha informasjon om at den sicilianske mafiaen - Cosa Nostra - skal ha henvendt seg til Maxi Lopez med tilbud om å skade Icardi.

Tilbudet fra mafiaen skal ha vært:

- Vil du gå for det? Vil du at vi skal knekke beina hans? Vil du at han aldri skal kunne spille fotball mer?

Ifølge Monti skal Maxi Lopez ha avslått den spesielle forespørselen.

Wanda tar sterk avstand fra påstandene på Twitter:

- Monti er ute av stand til å intervjue meg, Mauro (Icardi) eller den sicilanske mafiaen. Når du ikke har nyheter, må du late som, skriver Wanda Icardi.

Tv-ansikt

Wanda er en kjent tv-personlighet fra Argentina og har jobbet som modell. I 2011 forlot hun hjemlandet og flyttet til Italia og ektemannen Maxi Lopez.

Wanda Nara giftet seg med Maxi Lopez tilbake i 2005, men ekteskapet var over i 2013. Drøye ett år seinere giftet hun seg med Icardi.

Maxi Lopez og Mauro Icardi var tidligere lagkamerater og venner i den italienske klubben Sampdoria. Men vennskapet tok en brå vending da Icardi plutselig innledet et forhold til Wanda - og han uttrykte flere ganger offentlig sin begeistring for kameratens kone.

Icardi nølte ikke da ekteskapet mellom Lopez og Nara skrantet mot slutten av 2013. Lopez og Nara har tre sønner sammen.

AGENT OG KONE: Mauro Icardi med Wanda Nara og dattera Francesca. Wanda er fotballspillerens kone og agent. Foto: NTB Scanpix
AGENT OG KONE: Mauro Icardi med Wanda Nara og dattera Francesca. Wanda er fotballspillerens kone og agent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Misnøye

Nå er Wanda Nara og Icardi gift, og har fått en datter sammen.

Icardi har i seinere tid også tatovert navnene til Lopez' barn på overarmen, samtidig som familiebilder hyppig blir publisert i sosiale medier av ekteparet Icardi.

- Jeg kan forstå at han, som er en offentlig person, publiserer bilder. Men jeg er ikke komfortabel med at barna mine er med på disse bildene, sa Lopez i 2014, ifølge AFP.

- Barna er styrken min. Og de vet at jeg vil gjøre alt for å beskytte dem, fordi de betyr alt for meg, sa han videre.

Da Sampdoria og Inter møttes i 2014, hilset spillerne heller ikke på hverandre. Flere store aviser, blant annet Guardian, døpte oppgjøret Wanda-derby.

Og i 2016 fortsetter striden mellom fotballstjernene. Heller ikke da Torino og Inter møttes i april hilste spillerne på hverandre.

Italiensk serie A fotball lørdag, 8. runde:

Napoli – Roma 1-3, Pescara – Sampdoria 1-1, Juventus – Udinese 2-1.

Spilles søndag: Fiorentina – Atalanta, Genoa – Empoli, Inter – Cagliari, Lazio – Bologna, Sassuolo – Crotone, Chievoverona – Milan.

Spilles mandag: Palermo – Torino.

Juventus 8 7 0 1 17 - 5 21
Roma851219-1016
Napoli842215-914
Lazio741213-713
Chievoverona74129-613
Milan741212-1013
Torino732213-811
Genoa63218-511
Inter73229-811
Cagliari731311-1310
Bologna73138-1110
Atalanta730410-129
Sassuolo73049-129
Fiorentina62226-68
Sampdoria82248-118
Pescara81438-117
Udinese82157-147
Palermo71334-86
Empoli71152-114
Crotone70165-161

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!