FULHAM-MANAGER:  Felix Magath. FOTO: NTB SCANPIX
FULHAM-MANAGER: Felix Magath. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Magath frykter nedrykk

- Jeg er litt bekymret.

Felix Magath innrømmer at han er redd for at Fulham kan rykke ned fra Premier League denne sesongen.

Tyskeren ble hentet til londonklubben i februar, men han har ikke klart å løfte laget ut av bunnstriden.

- Jeg har aldri vært med på et nedrykk, og jeg er litt bekymret for situasjonen. Jeg vet ikke hvordan det føles å rykke ned. Jeg er bekymret for klubben, ikke min personlige statistikk. Jeg har ingenting å bevise i karrieren min, og jeg visste at det var en vanskelig situasjon da jeg kom hit. Jeg er litt bekymret for de siste kampene, men jeg har troen, sier Magath.

To runder før slutt ligger Fulham nest sist. Det er bare ett poeng opp til trygg plass, men Sunderland på 17.-plass har en kamp mindre spilt.

Må slå Stoke Magath mener kun seier er godt nok i lørdagens bortekamp mot Stoke, som ledes av tidligere Fulham-manager Mark Hughes.

- Vi trenger tre poeng for at vi fortsatt skal ha mulighet til å unngå nedrykk. Slik er situasjonen. Vi vet at Stoke er et godt hjemmelag, men vi er trygge på at vi har utviklet oss de siste ukene, og det viste vi mot Hull, sier den tidligere Bayern München-treneren.

I kampen mot Hull rotet Fulham bort en tomålsledelse og måtte til slutt nøye seg med 2-2 og poengdeling.

- Vi ledet 2-0 og hadde kontroll på kampen, og det var kanskje en situasjon der vi ikke var forsiktige nok, mener Magath.

Bunnstriden i PL: 16) Aston Villa 35 poeng (35 kamper)
17) Sunderland 32 (35)
18) Norwich 32 (36)
19) Fulham 31 (36)
20) Cardiff 30 (36).

(NTB)