Magath slår tilbake mot «middelmådige» Hangeland og kaller ham en løgner

Mener ostebehandlingen virker ... av og til.

FORSTÅR IKKE: Den tidligerge Fulham-manageren Felix Magath skjønner ikke hvorfor folk tillegger ordene til Brede Hangeland vekt da han beskriver ham som en middelmådig fotballspiller. Foto: AFP PHOTO/JUSTIN TALLIS/NTB SCANPIX
FORSTÅR IKKE: Den tidligerge Fulham-manageren Felix Magath skjønner ikke hvorfor folk tillegger ordene til Brede Hangeland vekt da han beskriver ham som en middelmådig fotballspiller. Foto: AFP PHOTO/JUSTIN TALLIS/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Føljetongen med Brede Hangeland, Felix Magath og ostebehandlingen, gikk sin seiersgang over hele verden i september.

Hangeland, som var lagkaptein og nøkkelmann i Fulham-forsvaret, hadde en skade i låret, og klubblege Stephen Lewis satte sammen et behandlingsprogram som skulle få nordmannen klar til kamp.

Magath hadde ingen tro på den erfarne legens ekspertise. I stedet sendte han materialforvalteren til nærmeste supermarked med beskjed om å kjøpe den største osten han fant. Hangeland fikk ordre om å legge seg på massasjebordet med osten på låret, og det skulle ifølge Magath gjøre susen.

Magath nekter ikke for at han har brukt metoden, men sier ifølge Daily Mail at det «ikke virker hver gang».

Han går også hardt ut mot Brede Hangeland, og kaller ham en middelmådig spiller, som ikke har utrettet noe av betydning.

- Det som sjokkerer meg er hvordan middelmådige spilleres meninger teller like mye som meningen til manageren. Han kritiserer meg, men har aldri vunnet noe selv om man ser bort fra små nasjoner som Danmark og Norge, sier Magath.

- Når noe forteller en løgn mange nok ganger, så blir det etterhvert en sannhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer