- Magath slutter etter sesongen

Ferdig i Schalke.

DÅRLIG SESONG: Felix Magath kom til Schalke etter suksess i Wolfsburg. Nå sies det at trenerveteranen er ferdig i Gelsenkirchen. Foto: AFP/PATRIK STOLLARZ
DÅRLIG SESONG: Felix Magath kom til Schalke etter suksess i Wolfsburg. Nå sies det at trenerveteranen er ferdig i Gelsenkirchen. Foto: AFP/PATRIK STOLLARZVis mer

Felix Magath (57) er ferdig som trener i den tyske bundesligaklubben Schalke etter sesongen. Det skriver avisen Westdeutsche Allgemeine Zeitung i dag. Magath har kontrakt med Schalke til 2013, men klubbledelsen har ikke lenger tillit til ham. Magath er også kommet på kant med fansen.

Klubben har foreløpig ikke kommentert saken. Schalke har hatt en skuffende sesong og ligger på tiendeplass i Bundesligaen. Schalke har ikke vunnet serien siden 1958, men kom på annenplass i fjor. I 2009 ledet Magath Wolfsburg til seriegull. Mens laget har slitt i serien denne sesongen, er det gått bedre i mesterligaen og cupen.

Onsdag skal Gelsenkirchen-laget spille returkamp mot Valencia i mesterligaen. Den første kampen endte 1-1. I den tyske cupen er Schalke storfavoritt i finalen mot Duisburg, som spiller i 2. Bundesliga.
Tidligere Rosenborg-spiller Anthony Annan spiller for Schalke.

(NTB-Reuters)