TROR PÅ LIGAGULL: Manchester City-kaptein Vincent Kompany tror dette blir året der City vinner sitt første ligagull siden 1968. Foto: Reuters / Toby Melville / Scanpix
TROR PÅ LIGAGULL: Manchester City-kaptein Vincent Kompany tror dette blir året der City vinner sitt første ligagull siden 1968. Foto: Reuters / Toby Melville / ScanpixVis mer

- Magefølelsen sier at vi vinner ligaen i år

Kompany gir Mancini æren for Citys fremgang.

LIVESTUDIO: Følg «Boxing Day»-fotballen direkte fra kl. 1400 i morgen!

(Dagbladet): Manchester City feiret jul som ligaleder for første gang siden 1929. Klubben har bare gitt fra to poeng på eget gress, og har bare tapt én kamp i Premier League.

Kaptein Vincent Kompany tror 2012 blir året der City vinner sitt første ligagull siden 1968.

- I år har vi bevist at vi er på riktig vei, og det er det viktigste for oss. Jeg har egentlig ikke lyst til å vente med å snakke om det, men magefølelsen sier meg at vi vinner ligaen, sier Kompany Sky Sports.

- Det er ikke på grunn av spillerne vi har eller pengene vi har brukt, men jeg føler vi har god lagmoral. Folk forventer ikke det i laget vårt, men jeg ser det hver dag og det motiverer meg til å motbevise det folk ser og tenker, sier den belgiske stopperen.

Roser Mancini Kompany mener City-manager Roberto Mancini skal ha mye av æren for at laget presterer så bra.

- Han er en veldig lidenskapelig mann, det er det ingen tvil om. Det du ser på sidelinja er mannen du får. Han kan sin fotball.

- Roberto er besatt - som de fleste spillerne i laget - av å vinne og å bli bedre. Han sørger for at vi ikke bare ser tilbake på det positive, men også det negative slik at vi kan bli bedre, sier Kompany.

Håper på 30 Kun-mål Sergio Aguero har vært en åpenbaring for City. I fjor var de avhengig av Carlos Tevez, men med den tidligere Atletico Madrid-spilleren på laget fungerer ting bedre i angrep.

Aguero har allerede scoret 13 mål i ligaen, men Mancini håper han scorer langt mer enn det.

- Jeg håper Sergio kan score 30 mål. Det håper jeg også at Edin Dzeko og Mario Balotelli skal gjøre. Hvis de klarer å score 50 mål mellom seg, vil det være veldig bra for oss, sier italieneren.

• Manchester City møter West Bromwich Albion i morgen, klokka 1600. Du kan følge alle kampene i Dagbladets livestudio.