Magemål

Her har Quinton Fortune fintet ut Gaizka Mendieta. Bak står Danny Mills og venter på at ballen skal treffe magen hans og gå i mål - og sikre tre nye poeng for United.

LONDON (Dagbladet): Men det holdt hardt for United med ti mann den siste halve timen.

Darren Fletcher fikk sitt andre gule kort for et vulgært angrep på Boudewijn Zenden da det gjensto 30 minutters spill. Det ble Uniteds først røde siden Roy Keane ble utvist i september.

- Jeg er ikke enig i den avgjørelsen. Det er ikke noe poeng i å vise ut en spiller på grunn av to litt harde taklinger, sier Alex Ferguson.

Han fikk for øvrig ei kjempestor champagneflaske etter kampen. Sir Alex fyller 62 år på nyttårsaften.

Målet som Quinton Fortune besørget, men som Danny Mills får notert som selvmål, kom etter 14 minutters spill.

Skuddet gikk via magen til Mills, endret retning og endte i nettet fordi Mark Schwarzer havnet på feil fot.

- Fortjent

Etter hvilen kom Middlesbrough lenger fram på banen, men det ble få virkelige sjanser. Rio Ferdinand og Mikael Silvestre ryddet mesterlig opp i de farene som ble skapt.

Manchester United var nærmere nettmaskene da Paul Scholes skjøt knallhardt fra straffemerket i 55. minutt. Mark Schwarzer reagerte lynraskt og slo ballen opp i tverrliggeren. Returen ble ekspedert ut i ufarlig område av Ugo Ehiogu.

- De fikk en del cornere mot slutten og presset på litt, men vi forsvarte oss godt. Jeg mener vi fortjente tre nye poeng, sier Sir Alex.

Han ville ikke snakke om nye kjøp etter nyttår i går kveld, men britiske aviser spekulerer og begrunner godt at Manchester United-bossen vil kjøpe enten Mark Viduka eller Louis Saha.

Og i midten av januar skal Ole Gunnar Solskjær være klar for spill igjen.

UTVIST: Darren Fletcher.
AVGJØRELSEN: Her befester United posisjonen på toppen av tabellen. Quinton Fortune skyter forbi Mendieta (liggende) og via magen til Danny Mills (bak) og i mål.