- Magen blir ikke lenger revet i stykker

Kjelling kan kline til i hele VM.

FULL FART: Kristian Kjelling trenger ikke spare på kreftene eller tenke på magen under VM i Sverige - som starter på fredag. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
FULL FART: Kristian Kjelling trenger ikke spare på kreftene eller tenke på magen under VM i Sverige - som starter på fredag. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Håndballgutta har vært hardt skaderammet i forkant av VM - som for Norges del starter mot Japan fredag kveld.

Kristian Kjelling er blant dem som har vært i faresonen. Den er et godt stykke unna nå - selv om han har en mageoperasjon på vent. Da skal kirurgene gjøre et snitt i vevet i nederste del av magen.

Den viktige venstrebacken sier det ikke er noen fare for at problemene skal melde seg igjen, selv om kampprogrammet i mesterskapet er tøft.

Trenger ikke hvile - Jeg trenger ikke ta noen forholdsregler. Det kan være litt ømt i noen perioder, men stort sett er det ikke vondt. Jeg trener og gjør øvelsene mine - og da går det egentlig veldig fint, sier han til Dagbladet.

- Så du må ikke stå over VM-kamper for å legge inn hvile?

- Nei, det vil i så fall ikke være på grunn av magen. Det må være hvis resten av kroppen trenger det. Et VM går aldri bra. Du er alltid smadret når du kommer hjem etter et mesterskap. Sånn er det på å spille for et lag som Norge, hvor jeg spiller mye i løpet av et VM. Noen lag gjør flere bytter.

Norge trenger slegga til Kjelling i VM - og han er også blitt betydelig bedre i forsvar de siste åra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer