Magetrøbbel for Thor

Fikk legehjelp under etappen.

(Dagbladet.no:) Dette var etappen Thor Hushovd bare skulle gjennomføre. Den 9. etappen i Tour de France hadde riktignok tre innlagte spurter, men de var plassert sånn at spurtkanonene holdt seg unna dem.

Men det var bare så vidt Hushovd kom seg gjennom den harde etappen.

Etter snaue tre timer på sykkelsetet, i den knallharde stigningen opp Col du Ballon d\'Allsace vinket han på legebilen. Han rullet ned ved siden av bilen og pekte på magen sin. Legen ga ham en pille og Thor syklet videre.

- Det ble en hard dag. Nå trenger jeg en hviledag. Det gikk fort fra start. Jeg følte meg grei, men plutselig fikk jeg en knekk og slet veldig derfra til mål, sier Hushovd ANB, og legger til at det var magen som ikke ville samarbeide.

Den etterlengtede fridagen får han i morgen, før nok en knallhard etappe venter på tirsdag.

Tom Boonen har fem poeng ned til Hushovd i kampen om den grønne spurttrøya. Etter dagens etappe har også Stuart O\'Grady meldt seg på i den kampen. Han kapret 18 poeng i spurten mot mål og er oppe i 109. Hushovd har 128.

• Les også: Dansk jubeldag i Frankrike

SLET MED MAGEN: Thor Hushovd gleder seg til hviledagen i morgen. Bildet er fra tidligere i Touren. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN
SLET MED MAGEN: Thor Hushovd gleder seg til hviledagen i morgen. Bildet er fra tidligere i Touren. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN Vis mer