Magien slutt

I sin sjuende hjemmekamp i Tippeligaen kom tapet for overraskelseslaget Ham-Kam.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Ham-Kam-Odd Grenland 2-4): Ståle Solbakken har skapt mirakler med Ham-Kam så langt denne sesongen, men nå er kanskje noe av magien i ferd med å gå ut av hedmarkingene. For etter å ha maltraktert Molde 5-1 for to uker siden har det med dagens tap mot Odd blitt to tap på rad etter svakt spill.

- Nærmest perfekt

- Førsteomgangen vår var nærmest perfekt. Vi tettet igjen bak og kom på fine overganger gjennom midtbanen. Vi skapte flere gode målsjanser, fortalte Odd-trener Arne Sandstø til NTB etter kampen.

For Odd var gode - fryktelig gode - før pause. Men nok en gang kommer mål etter ketsjupmetoden for Odd. Sist kamp mot Sognal kom de fire målene i porsjoner på to og to innenfor to-tre minutter. Det samme skjedde i dagens kamp.

Morten Fevang headet Oddrane opp i ledelsen etter 35 minutter. To minutter seinere doblet den nye Skiensyndlingen Olivier Occean ledelsen etter glitrende vingspill av Morten Fevang.

U-sving

I andre omgang gjorde kampen en real U-sving. Solbakken satte innpå Felix Ademola og Kamma kom langt bedre med.

Geir Frigård fikk æren av å redusere fra straffemerket - Ham-Kams 500. mål i norsk toppserie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.