Magiker tippet samtlige sluttspillkamper i EM riktig

Tipset hadde riktig utfall i samtlige kvartfinaler og begge semifinalene. Finaletipset var at Spania ville vinne med «minst to mål» mot Italia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Britiske Dynamo (29) imponerer igjen med sine «magiske evner». Før kvartfinalene i fotball-EM satset han ett pund på en bong der han tippet utfallet av alle fire kvartfinalene, begge semifinalene og finalen.

Det å tippe riktig utfall av sju kamper er imidlertid ikke en uoverkommelig utfordring, så Dynamo gjorde det litt vanskeligere for seg selv og la inn flere ekstra momenter for å få oddsen opp i 10 000.

Tipsene Dynamo leverte inn før kvartfinalene var som følger:Vinnerne av kvartfinalene: Portugal, Tyskland, Spania og Italia (på straffer).Vinnere av semifinalene: Spania (på straffer) og ItaliaVinner av finalen: Spania med to mål eller mer.

Tippeselskapet bekrefter Med fasiten i hånda kan vi slå fast at ikke bare hadde Dynamo riktig utfall av samtlige sju kamper. Han plukket også at Italia ville slå England på straffer i kvartfinalen og at Spania ville gå videre til finalen på straffer mot Portugal.

Ikke nok med det: De fleste eksperter tippet en tett og jevn finale, men ikke Dynamo. Spania skulle altså, ifølge tipset, slå Italia med to mål eller mer i finalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer