Magiker tippet samtlige sluttspillkamper i EM riktig

Tipset hadde riktig utfall i samtlige kvartfinaler og begge semifinalene. Finaletipset var at Spania ville vinne med «minst to mål» mot Italia.

(Dagbladet): Britiske Dynamo (29) imponerer igjen med sine «magiske evner». Før kvartfinalene i fotball-EM satset han ett pund på en bong der han tippet utfallet av alle fire kvartfinalene, begge semifinalene og finalen.

Det å tippe riktig utfall av sju kamper er imidlertid ikke en uoverkommelig utfordring, så Dynamo gjorde det litt vanskeligere for seg selv og la inn flere ekstra momenter for å få oddsen opp i 10 000.

Tipsene Dynamo leverte inn før kvartfinalene var som følger:
Vinnerne av kvartfinalene: Portugal, Tyskland, Spania og Italia (på straffer).
Vinnere av semifinalene: Spania (på straffer) og Italia
Vinner av finalen: Spania med to mål eller mer.

Tippeselskapet bekrefter Med fasiten i hånda kan vi slå fast at ikke bare hadde Dynamo riktig utfall av samtlige sju kamper. Han plukket også at Italia ville slå England på straffer i kvartfinalen og at Spania ville gå videre til finalen på straffer mot Portugal.

Ikke nok med det: De fleste eksperter tippet en tett og jevn finale, men ikke Dynamo. Spania skulle altså, ifølge tipset, slå Italia med to mål eller mer i finalen.

Som kjent endte kampen 4-0 til Spania.

Tippeselskapet Paddy Power har bekreftet denne uka at bongen er ekte og ble levert inn før kvartfinalene.

- Jeg kan bekrefte at magikeren Dynamo leverte et tips til ett pund til oss torsdag 21. juni, sier et talsmann for tippeselskapet til Daily Mail.

«Går» på vannet I fjor «gikk» magiker-stjerneskuddet på Themsen-elva i Londong, og sist omtalte vi ham da han rundlurte Manchester United-spiller Rio Ferdinand da han gikk gjennom et vindu.

Dynamos tv-show «Et magisk liv» går på Discovery og i morgen tidlig klokka 08.15 kan man se ham sveve på Matrix-vis og gjøre triks med rockelegenden Ian Brown.

Skeptikere vil naturligvis kunne forklare det at Dynamo går på vannet og svever som klassiske illusjonist-triks, men det er nok verre å komme opp med en rasjonell forklaring på 29-åringens siste stunt.

Gir bort penga Det var under mandagens ITV-show «This morning» at Dynamo for første gang presenterte den utrolige bongen. I det direktesendte frokost-tv-showet ble en forseglet konvolutt som inneholdt bongen åpnet.

Målløse programledere kunne dermed konstatere at Dynamo hadde blitt 10 000 pund rikere.

- Det er ekstraordinært, du kan ikke fake noe sånt. Det er helt utrolig, sier programleder Philip Schofield.

Men pengene skal ikke magikeren ha selv. Til programlederne forklarte han hvorfor.

- Da jeg var tenåring hadde jeg Chrons sykdom (mage- og tarmsykdom, journ.anm) og var mye på sykehus. Det var veldig kjedelig og deprimenerede, så jeg vil at pengene skal gå til Teenage Cancer Trust, som hjelper barn og unge som er rammet av kreft. De gjør om sykehusavdelingene til å ligne et vanlig hjem og gjør livet litt lettere for de som er rammet av kreft, sier Dynamo.

BONGEN: Bongen er stemplet 21. juni klokka 13.01, altså før kvartfinalene i fotball-EM. Ikke bare er samtlige utfall i sluttspillet riktig, men Dynamo tippet også - riktig - at Italia og Spania gikk videre på straffer i henholdsvis kvart- og semifinale, samt at Spania ville slå Italia med to mål eller mer i finalen.
BONGEN: Bongen er stemplet 21. juni klokka 13.01, altså før kvartfinalene i fotball-EM. Ikke bare er samtlige utfall i sluttspillet riktig, men Dynamo tippet også - riktig - at Italia og Spania gikk videre på straffer i henholdsvis kvart- og semifinale, samt at Spania ville slå Italia med to mål eller mer i finalen. Vis mer