Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Magikeren!

Martin Ødegaard fortsetter å levere varene i Spania. I kveld scoret han sitt første mål i den spanske cupen, i tillegg til to målgivende.

JUBEL: Martin Ødegaard herjet mot Osasuna. Foto: Alvaro Barrientos / AP
JUBEL: Martin Ødegaard herjet mot Osasuna. Foto: Alvaro Barrientos / AP Vis mer
  • Real Sociedad - Osasuna 3-1 (1-1)

Martin Ødegaard spilte hovedrollen i Copa del Rey onsdag.

Nordmannen scoret nok et frisparkmål med venstrefoten, og leverte flere fantastiske pasninger til lagkameratene, som resulterte i to målgivende da laget vant 3-1 mot Osasuna. Nå er Real Sociedad klare for kvarfinalen i den spanske cupen.

Martin Ødegaard startet i vanlig posisjon mellom Mikel Oyarzabal og Ander Barrenetxea, og med svenske Alexander Isak på topp.

Ødegaard spilte fram svensken til 1-0 etter 33 minutter. Alexander Isak setter ballen i lengste hjørnet, via stolpen og inn.

Gjestene slo derimot tilbake tre minutter senere og utlignet til 1-1 ved Marc Cardona.

Etter en drøy times spill tok nordmannen sakene i egne hender og satte 2-1-målet på frispark. Et lavtliggende bananskudd som sneik seg over muren og inn i høyre hjørne for keeper.

De spanske avisene sparer ikke på adjektivene etter frisparkperla.

- Mååååål fra magikeren Ødegaard, skriver Marca.

- Isak og Ødegaard tar Real til neste nivå, skriver Sport.es.

Det var hans første mål i den spanske cupen. I serien står han bokført med fire mål.

Det norsk-svenske samarbeidet fungerer utmerket i Real Sociedad. Etter 69 minutter var nok en gang Ødegaard nest sist på ballen på en Isak-scoring. Ødegaard, som også slår corner i Real Sociedad, fant igjen Isak etter dødball.

Valencia måtte ha straffer for å avansere mot Cultural Leonesa. Villarreal vant 2-0 borte over Rayo Vallecano, mens Real Madrid slo Zaragoza med komfortable 4-0 borte.