MESSI-MAGI: Her fullfører Lionel Messi et magisk hattrick mot Valencia.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / JOSEP LAGO
MESSI-MAGI: Her fullfører Lionel Messi et magisk hattrick mot Valencia.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / JOSEP LAGOVis mer

Magisk Messi senket Valencia på egenhånd

Trampeklappet av Camp Nou etter hattrick.

||| Lionel Messi styrte Barcelona til 3-0 over Valencia søndag. Det var show på høyt plan da han signerte ekte hattrick.

Argentineren scoret etter 56, 81 og 82 minutter. Valencia fikk Hedwiges Maduro utvist i 69. minutt. Da gikk laget helt i oppløsning. Det visste Messi å utnytte.

Med søndagens trippel er han oppe i 22 ligascoringer denne sesongen. Bare én av disse er kommet på straffe. Messi er i ferd med å distansere de andre på toppscorerlisten.

Zlatan Ibrahimovic var suspendert og ikke med i Barcelona-troppen denne helgen.

Messi fikk massiv trampeklapp da han ble byttet ut like før slutt.
Også Real imponerte
Trampeklapp ble det også for Real Madrid-spillerne, iallfall fra fansen som hadde tatt turen til Valladolid. Hovedstadslaget leverte nemlig varene og knuste vertene 4-1. Cristiano Ronaldo innledet målfesten med et karakteristisk frisparkmål, mens Higuain la på til 2-0 like før hvilen. I annen omgang tok det bare minutter før han fikk sitt annet mål. En sjelden tabbe av Real-målvakt Iker Casillas førte Valladolid tilbake i kampen igjen. Keeperen slo ballen i sin egen forsvarer, og den føk i nettet. Men det var alt vertene hadde å juble for. Higuain avsluttet det hele med venstrefoten etter en times spill. Barca og Real er helt jevngode i år. De to storklubbene har begge 65 poeng på 26 kamper. Det blir en jevn tittelkamp også i år.

IMPONERTE OGSÅ: Real Madrids Gonzalo Higuainfeirer etter å ha banket inn sitt tredje mål for kvelden. Foto: EPA/RICARDO SUAREZ
IMPONERTE OGSÅ: Real Madrids Gonzalo Higuainfeirer etter å ha banket inn sitt tredje mål for kvelden. Foto: EPA/RICARDO SUAREZ Vis mer

(NTB)