Champions League

Magisk Ronaldo fikk kjæresten til å gråte

Scoret alle tre målene da Juventus gikk videre til kvartfinalen i Champions League. - Dette er grunnen til at de kjøpte meg, sier superstjerna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Juventus - Atlético Madrid 3-0, 3-2 sammenlagt

Cristiano Ronaldo (34) er en godt vant mann i Champions League. De tre siste åra har han vunnet turneringen med Real Madrid. Nå er han Juventus-spiller, og tirsdag kveld sto laget overfor en massiv utfordring.

Atlético Madrid ledet 2-0 etter første kamp på Wanda Metropolitano i Madrid. Men hjemme på Allianz Stadium fikk Ronaldo og co. akkurat den starten de drømte om.

Først headet Ronaldo Juventus opp i 1-0 etter 27 minutter. Fire minutter etter pause økte han til 2-0. Fire minutter før slutt fastsatte han sluttresultatet til 3-0 på straffe.

Hat trick og avansement til kvartfinalen i Champions League: Ikke rart at Ronaldo jublet vilt. Og på tribunen ble samboeren Georgina Rodríguez fanget opp av TV-kameraene mens hun gråt.

- En gigantisk spiller, erklærte TV 2-kommentator Øyvind Alsaker på direkten.

- Dette er mentaliteten du må ha i Champions League. Vi er tilbake på riktig spor, sier Ronaldo til Sky Sports Italia.

- Dette er grunnen til at Juventus kjøpte meg. For å hjelpe dem på magiske kvelder som dette. Atlético Madrid er et tøft lag å møte. Men vi var sterke vi også, og fortjente å gå videre.

Sprutet ild

Ronaldo var litt av et skue på Allianz Stadium denne aftenen. Han var akkurat like tent som han pleier å være på store kvelder som dette. Det sprutet ild ut av øynene hans.

Juventus' første scoring i åpningsminuttene ble annullert for det dommeren mente var angrep på keeper. Jan Oblak var først borti ballen med hendene, men Ronaldo sparket den løs. Det påfølgende målet ble annullert, til frustrasjon fra Juventus-spillerne og hjemmefansen. Men avgjørelsen var riktig.

I det 27. minutt fikk Ronaldo en perfekt krysser fra Federico Bernardeschi. I duell med Juanfran headet han ballen inn. Ronaldo jublet vilt. Samtidig forsøkte han å fyre opp publikum med hender og armer.

Det var lett å se hva dette betydde.

Praktredning?

2-0 kom også på en heading etter innlegg fra høyre. Denne gang kom ballen fra Joao Cancelo. Ved første øyekast kunne det se ut som en praktredning av Oblak.

Ronaldo begynte imidlertid å juble, og tydeligvis så han noe som ikke så veldig mange andre så: Scoring. Det tok ikke lange tida før han fikk støtte av dommer Björn Kuiper, som pekte på klokka. Mållinjeteknologien hadde slått ut.

Dermed var lagene like langt totalt.

Seks minutter før slutt fikk Juventus straffe. Federico Bernardeschi fikk en dytt i ryggen da han kom innenfor 16-meteren, og dommeren pekte korrekt på krittmerket. Ronaldo gjorde seg klar. Oblak gikk til venstre, Ronaldo skjøt til høyre.

Den fantastiske snuoperasjonen var et faktum.

- Det er for tidlig å snakke om finale. Vi må ta steg for steg, sier Ronaldo.

- Jeg føler meg privilegert som har fått vært med på dette. Kongen er Ronaldo. Ingen over, ingen ved siden av, erklærte TV 2-ekspert Brede Hangeland fra indre bane i Torino.

Kampfakta

Mesterligaen fotball menn tirsdag, åttedelsfinaler 2. kamp:

Juventus (Italia) – Atlético Madrid (Spania) 3-0 (1-0), sammenlagt 3-2

Mål: 1-0 Cristiano Ronaldo (27), 2-0 Ronaldo (49), 3-0 Ronaldo (str. 86). 40.884 tilskuere.

Manchester C. (England) – Schalke (Tyskland) 7-0 (3-0), sammenlagt 10-2

Mål: 1-0 Sergio Agüero (str. 35), 2-0 Agüero (38), 3-0 Leroy Sané (42), 4-0 Raheem Sterling (56), 5-0 Bernardo Silva (71), 6-0 Phil Foden (78), 7-0 Gabriel Jesus (84). 51.518 tilskuere.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer