Magisk seier for Maaseide/Glesnes

- Vi har møtt dem en million ganger.

Sandvolleyjentene Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes var høyt oppe etter en etterlengtet seier mot et gresk par under EM-runden i Hamburg.

- Endelig slo vi dem, jublet Maaseide.

Det ble 2-1-seier mot Arvanity/Karadassiu. De greske jentene går for å være Europas beste lag og har hatt et solid overtak på de norske sandjentene.

- Vi har møtt dem 1 million ganger. Nå slo vi dem endelig. Denne seieren går inn på min topp tre-liste. Vi er så glade, sa Maaseide til NTB.

Første sett ble tapt 16-21, men så fikk jentene orden på serven og forsvarsspillet. Maaseide/Glesnes vant midtsettet 21-14. I det tredje og avgjørende settet ble det 15-10.

- Vi hadde full kontroll. Det er godt å endelig klare å ta dem. De server veldig tøft, og er særdeles vanskelig å spille mot. Grekerne er et lag vi kan møte i puljespillet i OL. Nå vet vi at det er mulig å slå dem, strålte Maaseide.

Fredag venter duell mot østerrikerne Schwaiger/Schwaiger. Seier der, og team Maaseide/Glesnes er klar for semifinale i Hamburg.

(NTB)

ENDELIG! Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes har prøvd og prøvd og prøvd. I dag lyktes de endelig med å slå sine greske rivaler. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
ENDELIG! Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes har prøvd og prøvd og prøvd. I dag lyktes de endelig med å slå sine greske rivaler. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer
Magisk seier for Maaseide/Glesnes