Magne Havnaa pågrepet med skarpladd våpen

Tidligere verdensmester i boksing Magne Havnaa og kona ble pågrepet på Gardermoen 1. juledag med et skarpladd våpen og rundt en million kroner i norske sedler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ektefellene skulle reise til Spania sammen med sine to barn for å feire nyttårsaften. Men da paret skulle gå gjennom metalldetektoren på Gardermoen gjorde den utslag, og politiet skal ha funnet en skarpladd pistol og én million kroner i norske sedler.

Brudd på våpenloven

Havnaa og kona ble tatt av politiet på formiddagen på 1. juledag. De ble løslatt seinere på kvelden.

Dagbladet :på nettet har vært i kontakt med Magne Havnaa i dag. Han ville ikke kommentere forholdet.

Politiinspektør Kåre Kalvø ved Romerike politidistrikt bekrefter overfor Dagbladet :på nettet at et ektepar ble pågrepet med en stor sum og et skytevåpen, men han vil ikke fortelle hvem som ble arrestert. Paret er siktet for å ha prøvd å utføre en ulovlig stor sum penger. Uten spesiell tillatelse er det kun lov å ta med seg 25 000 kroner ut av landet. Den ene ektefellen er i tillegg siktet for brudd på våpenloven.

Eiendomskjøp

- Beslaget av sedler utgjør halvparten av det totale beslaget av penger på Gardermoen i 1999. Pengene ble oppdaget etter at våpenet avslørte paret i metalldetektoren i sikkerhetskontrollen. Det er for øvrig sjelden vi kommer over skarpladde våpen i sikkerhetskontrollen, sier kontorsjef Paul Ask i tollvesenet på Gardermoen til Fædrelandsvennen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer