Fotballtrener Magne Hoseths nye liv

Magne Hoseth om ny karriere og fortiden: - Jeg var bevisst på å være en klyse

Spillerkarrieren er over. Nå satser Magne Hoseth alt på å få en enda større trenerkarriere. I sin nye karrierevei vil 37-åringen oppføre seg på en helt annen måte enn den rollen han bevisst inntok som spiller.

TRENER: Magne Hoseth gleder seg til å sette i gang sin nye karriere som fotballtrener. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TRENER: Magne Hoseth gleder seg til å sette i gang sin nye karriere som fotballtrener. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En lang og innholdsrike spillerkarriere er over for Magne Hoseth, som allerede har staket ut en ny kurs og er klar for å jobbe enda hardere for å bli en best mulig fotballtrener.

Det forteller 37-åringen til Dagbladet. En ny karriere og et nytt liv er allerede i gang, få dager etter at Hoseth bestemte seg for å gjøre tiden som fotballspiller til et ferdigskrevet kapittel.

- Jeg vil bli eliteserietrener. Det er det som er målet. Det er en ny vei og en ny rute som jeg må tegne opp. Jeg er ganske målbevisst på at jeg vil bli det og gjøre det som må til for å lykkes. Jeg må ta det steg for steg og legge ned mer jobb en som spiller, sier en toppmotivert Hoseth til Dagbladet.

Midtbaneeleganten med fortid fra Averøykameratene, Molde, København, Vålerenga, Stabæk, Aalesund, Viking, Notodden og Kristiansund har hatt mange ulike trenere som han lar seg inspirere av.

- Jeg forsøker å ta til meg det beste fra gjennom hva de har tilført meg. Jeg har opplevd motgang, medgang og slag i trynet. Den ballasten vil jeg ta med meg inn i yrket, forteller Hoseth.

- Hvem har du lært mest av?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer