Magne Mus

Magne Hoset har en drøm: En midtbane med de tre m\'ene - Magne, Mykland og Maradona.

NETTMØTER:

<> Les Kvisviks svar

<> Les VIF-Hagens svar

<> Les Runar Bergs svar

<> Les Bennys svar

Magne Hoset tok seg god tid til å svare på spørsmål fra Dagbladet.nos lesere i dag. Der avslørte Molde-yndlingen at han har fått tilnavnet Magne Mus av tanta si.

Og forklaringen:

- Jeg spiste så sykt med sjokolademus da jeg var mindre.

Hoset har store ambisjoner både på lagets og egne vegne i 2002. 21-åringen tror Molde kan være med å kjempe om gullet denne sesongen.

Til høsten har han planen klar: EM-kvalik med Norge og overgang til utlandet.

- Målet er utlandet etter sesongen, svarte Magne på spørsmål fra Jan Inge.

Molde-spissen ble spurt om favorittplass, drømme-landslag og europeisk drømmeellever. Han røpet samtidig at han lenge har drømt om å spille på en midtbane med tre m\'er: Magne, Mykland og Maradona.

- Roma er laget mitt. Men jeg digger en del andre spillere: Del Piero, Figo og Mykland. Den store drømmen var å spille med de tre m\'ene: Magne, Mykland og Maradona.

Hoset legger ikke skjul på at han vil utenlands, men holder døra åpen for at han kan havne i andre norske klubber seinere i karrieren. Men ikke i Brann eller Rosenborg. Vålerenga derimot høres interessant ut.

- Vålerenga er en av klubbene jeg faktisk kunne tenkt meg å spille for hvis jeg ikke hadde spilt i Molde. Det hadde vært fint å bo i en storby. De har dessuten bra supportere og god stadion, sier Magne.

Les alle svarene fra dagens nettmøte!

STILFULL:</B> Magne Hoset skifter mer enn gjerne ut treningstøyet. Foto: ARNT E. FOLVIK