TIL ROSENES BY: Magne Simonsen forlater Lyn til fordel for fjorårets sølvvinner Molde. Her jubler han med Lyn-spillerne etter en kamp mot Lillestrøm i fjor. 
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
TIL ROSENES BY: Magne Simonsen forlater Lyn til fordel for fjorårets sølvvinner Molde. Her jubler han med Lyn-spillerne etter en kamp mot Lillestrøm i fjor. Foto: Kyrre Lien / SCANPIXVis mer

Magne Simonsen klar for Molde

- En spennende ung spiller, sier Jonevret.

|||(Dagbladet.no): Lyns Magne Simonsen er klar for Molde.

Det melder fjorårets sølvvinner på sine hjemmesider.

- Han er en spennende, ung spilller, men er allikevel rutinert. Med sin vilje til å spille offensivt vil han passe godt inn i vår måte å spille på, sier Kjell Jonevret om sin nye signering.

Lyn rykket i høst ned til Adeccoligaen, og reddet seg i siste time fra konkurs i går kveld.

- Det har lenge vært klart at spilleren ville til Molde og vi har vært enige en stund. Men det har vært litt utfordringer i forhold til Lyn, som i hovedsak har vært pga. deres situasjon, sier administrerende direktør i Molde Tarje Nordstrand Jacobsen.

- Men vi er nå veldig glad for at alt har ordnet seg og at vi har sikret oss en av landets beste unge spillere. Dette var viktig for oss for å holde bredden og konkurransen i stallen.

Daglig leder i Lyn ønsker Simonsen lykke til i rosenes by.

— Magne er og blir en fantastisk fyr som har ambisjoner. Han ønsker å spille på et høyest mulig nivå, og når vi rykket ned var Molde det beste alternativet for han, sier Walstad til Lyns hjemmeside.