Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Magnus (15) klar for Solskjærs United

Flytter i juli.

(Dagbladet.no): Magnus Wolff Eikrem (15) flytter fra Molde til Manchester, skriver Romsdals Budstikke.

Tenåringen reiser til England i juli for å trene med Uniteds ungdomsavdeling. Når han fyller 16 år i 8. august skriver han under en toårskontrakt med klubbens akademi.

Eikrem skal ha sagt nei til en kontrakt med Molde, men klubben får likevel penger for talentet, skriver lokalavisa.

- MFK har rett på en god slump penger i utdanningskompensasjon, men det er en diskusjon jeg og Tarje Nordstrand Jacobsen skal ta med Manchester United med det aller første, sier agent Jim Solbakken til avisa.

Nordstrand Jacobsen er Molde-direktør og hadde planer om å bruke 15-åringen på Moldes 2. divisjonslag. Eikrem har besøkt United flere ganger og har tydeligvis overbevist enormt på trening i Ole Gunnar Solskjærs klubb.

PÅ SOLSKJÆRS FOTBALLSKOLE I KRISTIANSUND: Magnus Eikrem deler agent med Ole Gunnar Solskjær. Her er United-spissen på fotballskole i Kristiansund, der også Eikrem har deltatt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling