Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Magnus (17) forlenger med United

Blir helproff etter sommeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magnus Wolff Eikrem (17) skriver om kort tid under en ny kontrakt med Manchester United. Målet er førstelagsspill om noen få år, melder Romsdals Budstikke.

Etter snart to år med en kombinert skole og fotballhverdag tar 17-åringen, som blir 18 i august, steget opp blant de profesjonelle etter sommeren.

Agent Jim Solbakken har forhandlet fram en kontrakt som etter all sannsynlighet blir signert når den nåværende «scholarship»-kontrakten går ut.

Det gjør Eikrem til reservelagsspiller, og tar midtbanespilleren ett skritt nærmere A-lagsfotball.

- De signalene jeg har fått fra klubben har vært såpass positive, at jeg egentlig aldri har vært i tvil om at jeg ville fortsette, sier Wolff Eikrem til Romsdals Budstikke.

Kontrakten han kommer til å signere er på ett år - det året må han bruke til å bevise at han er god nok for videre satsing i klubben.

(NTB)

DEBUTEN: I august i fjor kom Magnus Wolff Eikrem for Manchester Uniteds førstelag for første gang. Mannen han byttet med, var ingen ringere enn Ryan Giggs. Foto: DIGITALSPORT
DEBUTEN: I august i fjor kom Magnus Wolff Eikrem for Manchester Uniteds førstelag for første gang. Mannen han byttet med, var ingen ringere enn Ryan Giggs. Foto: DIGITALSPORT Vis mer
image: Magnus (17) forlenger med United

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!