Magnus Breilid er ukas manager

Magnus Breilid (18) og Devlin FK vant 2. runde av «Mitt drømmelag 2001» i Dagbladet.no.

Ta ut ditt drømmelag, og vinn en tur til England for to på www.dagbladet.no/mittlag.

- Det blir nok vanskelig å følge opp slike poengsummer, men jeg satser på å gjøre det bra framover, sier Førde-gutten som vant 2. runde.

18-åringen er svært interessert i fotball, og har Sogndal og Brann som sine favorittlag. Bare spillere fra Sogndal fikk være med på Devlin FK i andre runde. Det var ikke dumt.

Breilid og Devlin FK endte opp med hele 92 poeng i drømmeligaens andre runde. Det er hele to poeng foran det neste laget.

- I denne runden av «Mitt drømmelag 2001» satset jeg på Tromsø, Bodø Glimt og Sogndal. Keeper og forsvaret bestod av Tromsø spillere noe jeg var heldig med, siden de holdt nullen. Ellers sørget Jonny Hanssen, Stig Johansen og Morten Gamst Pedersen for bra med poeng, melder ukas manager.

Breilid får to tippeligabilletter. De skal han bruke til en Sogndal- eller Brann-kamp i sommer.

Manager Magnus Breilids strategi er som følger:

- Jeg tar ut spillere som er sikre på laget og satser på 1-3 lag som jeg tror vinner. Jeg prøver å plukke keeper og forsvarere som ikke slipper inn mål, forteller 18-åringen fra Førde i en mail.

Rekordstor interesse

Nærmere 20.000 personer har meldt seg på «Mitt drømmelag 2001» i Dagbladet.no.

Jo kjappere du melder deg på, jo større muligheter har du til å bli Norges beste manager - med påfølgende weekendtur til England.

I år har du 70 millioner kroner du kan handle for. Velg 11 spillere fra start og en reserve i hvert lagledd.

Managerne som plukker ut de beste poengplukkerne på Dagbladets spillerbørs er med i konkurransen om weekendturer til England, tippeligadrakter og billetter til kampene.

Gjør du gode valg øker du også pengebeholdningen i laget ditt - og kan kjøpe flere stjerner. Ta ut ditt drømmelag og vinn en tur til England for to på www.dagbladet.no/mittlag.

Ekspertenes lag

Flere av Norges største fotballprofiler har allerede meldt på sitt drømmelag. Her kan du se hvem de har kjøpt.

VALGTE TROMSØ-SPILLERE: Morten Gamst Pedersen var ikke noe dårlig valg i 2. runde av tippeligaen.