- Magnus Carlsen hadde ikke fått plass på laget vårt

Stolt Høgmo.

SVEVER ETTER NY SEIER: Per-Mathias Høgmo ser fram til 2015: da har han også spissene Joshua King og Mohammed Abdellaoue med seg. Men 2014 har vært bra det også. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
SVEVER ETTER NY SEIER: Per-Mathias Høgmo ser fram til 2015: da har han også spissene Joshua King og Mohammed Abdellaoue med seg. Men 2014 har vært bra det også. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aserbajdsjan-Norge 0-1:

BAKU (Dagbladet): - Jeg er veldig stolt av spillerne. Vi spilte en god taktisk kamp, og de fikk bare én sjanse. Så vi var sterke i forsvar, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo på pressekonferansen etter seieren i Baku.

- Vi spilte mot et lag med mye entusiasme, og en ny trener. Det var en vrien matte å spille fotball på, for begge lag. Derfor prøvde vi å gjøre det lettere enn vi ellers gjør. Men vi skulle kanskje scoret et par mål til, sier Høgmo.

Landslaget vs Carlsen Håvard Nordtveits mål ble kampens eneste, og etterpå ville en aserbajdsjansk journalist vite hva Høgmo trodde det norske folk satte høyest: Magnus Carlsens seier i lørdagens VM-parti, eller landslagsseieren over Aserbajdsjan:

- Jeg tror begge seirene var virkelig store. Og: Gratulerer til Magnus for en bra triumf! For vår del, som opptrer i den største idretten  i verden, og i et land med enorm interesse, så er vi selvsagt glade for å vinne her, sa Høgmo.

Etter at tolken hadde oversatt første del av svaret, la en glisende landslagssjefen til følgende:

- Jeg tror ikke Magnus er god nok til å spille for oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer