Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Magnus Carlsen tar avspark for Real Madrid

Sjakk-stjerna på Santiago Bernabeu.

(Dagbladet) Magnus Carlsen tar avspark i Real Madrids seriekamp i La Liga i morgen.

- Magnus ble invitert i år igjen, akkurat som i fjor. Det er både hyggelig og stas, sier Carlsen-manager Espen Agdestein til Dagbladet.

Det var VG som først omtalte saken.

Carlsen reiser til den spanske hovedstaden i morgen tidlig og ser Madrid-laget mot Celta Vigo.

- Vi fikk invitasjonen ganske raskt etter at VM-kampen mot Anand var ferdig og sånn jeg forstår er det ganske likt opplegg som i fjor, sier Agdestein.

- Hvordan reagerer Carlsen på å bli invitert på nytt?

- Det er selvsagt stort å bli hedret av Real Madrid og fansen på stadion på denne måten. Det kan ikke bli særlig større enn det for en Real Madrid-supporter. Og han liker jo å se Real Madrid til vanlig også, så dermed får han jo en fin mulighet til å se de live, sier Agdestein.

Carlsen tok også avspark i Real Madrids kamp mot Real Valladolid 30. november i fjor.

Det var på sjakkspillerens 23-årsdag.

TAR AVSPARK: Magnus Carlsen tar avspark i Real Madrids hjemmekamp på Santiago Bernabeu i morgen. Han gjorde det samme i november i fjor. Foto: REUTERS/Susana Vera
TAR AVSPARK: Magnus Carlsen tar avspark i Real Madrids hjemmekamp på Santiago Bernabeu i morgen. Han gjorde det samme i november i fjor. Foto: REUTERS/Susana Vera Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media