Magnus hylles av indisk presse

Mens Anand møter lite nåde.

SKRYTES OPP I SKYENE. Magnus Carlsen hylles unisont av indisk presse etter VM-triumfen i går. Mens Vishy Anand får tilsvarende kritikk. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SKRYTES OPP I SKYENE. Magnus Carlsen hylles unisont av indisk presse etter VM-triumfen i går. Mens Vishy Anand får tilsvarende kritikk. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Indiske medier hyller Magnus Carlsen etter at nordmannen senket deres eget håp og forsvarte VM-tittelen i går kveld.

Fantastiske Magnus straffet Anand hardt etter det mislykkede forsøket med å gå for hardt for seier, skriver The New Indian Express.

Avisa skriver i en annen artikkel at at Magnus Carlsen holdt bedre enn Anand i det som  utviklet seg til en nervekrig i det ellevte partiet. Avisa referer til Anands uttalelse på pressekonferansen, at det var en tøff match, men at Carlsen hadde bedre kontroll over nervene.

Vishy Anand får også kritikk for at han faktisk ikke overlevde lenger enn ett parti mer enn i Chennai i fjor.

Deccan Herald skriver at Magnus Carlsen var overlegen Viswanathan Anand for andre gang, da nordmannen i går forsvarte VM-tittelen.

Avisa fastslår også at til tross for eksperters oppfatning om at dette mesterskapet var jevnere enn forrige gang, så overlevde ikke Anand lenger enn et parti mer enn i fjor, da det var slutt etter det tiende partiet.

Fomlet det til Avisa The Hindu går enda lenger og skriver at Anand fomlet det til for seg selv, da Magnus Carlsen forsvarte tittelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer