Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Magnus hylles av indisk presse

Mens Anand møter lite nåde.

SKRYTES OPP I SKYENE. Magnus Carlsen hylles unisont av indisk presse etter VM-triumfen i går. Mens Vishy Anand får tilsvarende kritikk. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SKRYTES OPP I SKYENE. Magnus Carlsen hylles unisont av indisk presse etter VM-triumfen i går. Mens Vishy Anand får tilsvarende kritikk. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Indiske medier hyller Magnus Carlsen etter at nordmannen senket deres eget håp og forsvarte VM-tittelen i går kveld.

Fantastiske Magnus straffet Anand hardt etter det mislykkede forsøket med å gå for hardt for seier, skriver The New Indian Express.

Avisa skriver i en annen artikkel at at Magnus Carlsen holdt bedre enn Anand i det som  utviklet seg til en nervekrig i det ellevte partiet. Avisa referer til Anands uttalelse på pressekonferansen, at det var en tøff match, men at Carlsen hadde bedre kontroll over nervene.

Vishy Anand får også kritikk for at han faktisk ikke overlevde lenger enn ett parti mer enn i Chennai i fjor.

Deccan Herald skriver at Magnus Carlsen var overlegen Viswanathan Anand for andre gang, da nordmannen i går forsvarte VM-tittelen.

Avisa fastslår også at til tross for eksperters oppfatning om at dette mesterskapet var jevnere enn forrige gang, så overlevde ikke Anand lenger enn et parti mer enn i fjor, da det var slutt etter det tiende partiet.

Fomlet det til Avisa The Hindu går enda lenger og skriver at Anand fomlet det til for seg selv, da Magnus Carlsen forsvarte tittelen.

Forsøket med å tilby et kvalitetsoffer ved å ofre tårnet for en løper, kom i voldsom retur. Og Carlsen spilte svært sterkt etter det trekket, fastslår The Hindu.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media