Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Magnus Moan på pallen

Gikk seg opp fra 26. plass i Oberhof.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Magnus Moan lå på en skuffende 35. plass etter første omgang av det kombinerte hopprennet i Oberhof. I andre omgang hoppet han seg opp til 26. plass, men lå 2.44 bak vinneren av hopprennet, japanske Daito Takahashi.

I langrennssporet imponerte han kraftig, og passerte et kobbel av løpere. Til slutt ble han nummer tre. Bare duoen Hannu Manninen og Ronny Ackermann (henholdsvis 18 og 13 etter hopprennet) holdt unna for Moan.

Kristian Hammer gikk seg også kraftig opp. Fra startnummer 33 etter hopprennet endte han til slutt på niendeplass i mål.

De norske hoppekspertene måtte se seg slått i sporet. Petter Tande falt ned fra 5. til 14. plass, Håvard Klemetsen falt fra sjette til 17. plass.

Ola Morten Græsli gikk seg opp fra 31. til 27. plass.

Dagens konkurranse var den første av tre i Tyskland Grand Prix i kombinert.

BEST I BAKKEN: Petter Tande hoppet best av de norske kombinertgutta, men falt fra femte- til 14. plass i langrennssporet.
BEST I BAKKEN: Petter Tande hoppet best av de norske kombinertgutta, men falt fra femte- til 14. plass i langrennssporet. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!