Magnus Moan tror han gikk to kilometer for langt i VM-løpet

Endte på 26. plass.

- TUNG DAG: Magnus Moan hadde en sjelden tung dag på jobben i ettermiddag, og endte på 26. plass i VM-løpet i kombinert. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- TUNG DAG: Magnus Moan hadde en sjelden tung dag på jobben i ettermiddag, og endte på 26. plass i VM-løpet i kombinert. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN (Dagbladet): Kombinertgutta hadde en frustrerende start på VM i Falun i dag.

Håvard Klemetsen ble beste nordmann på 5. plass, men var alt annet enn fornøyd, og etterpå gikk han til et sjeldent hardt angrep på den svenske VM-arrangøren på grunn av det løse føret i den 10 kilometer lange løypa.

En annen nordmann, som ikke var spesielt fornøyd med VM-innledningen var Magnus Moan. 31-åringen var nummer 33 etter hopprennet, men gikk seg «bare» opp til 26. plass i langrennet.

- En tung dag - Jeg håpet før jeg gikk ut, det gjør jeg alltid, men jeg var ikke forberedt på at det skulle bli så tungt. Det var ikke ett punkt i løypa der jeg fikk positiv respons fra kropp, føre eller konkurrenter, og da blir det tungt. Det var rett og slett en tung dag på jobben, sier Moan til Dagbladet.

Trønderen fastslo allerede etter hopprennet at han kunne glemme gullet i dag, men hadde god tro på å avansere mer enn han gjorde i feltet.

- Føret var ikke på min side. Jeg er en av de tyngste gutta i sirkuset, og dette er det verste føret for min del. Jeg gikk sikkert 12 kilometer i dag, for jeg prøvde å lete etter harde områder i løypa, men det ble bare tungt, sier Moan til Dagbladet om det våte og løse føret på Lugnet skistadion.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.