- Magnus vil vise at det er han som er sjefen. Han vil fortsette å presse

Enorm spenning knyttet til det tredje VM-partiet.

SPENT MANAGER: Espen Agdestein forteller om en spent stemning innad i «Team Carlsen» før det tredje VM-partiet. Foto Hans Arne Vedlog  / Dagbladet
SPENT MANAGER: Espen Agdestein forteller om en spent stemning innad i «Team Carlsen» før det tredje VM-partiet. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg det tredje VM-partiet direkte i Dagbladets sjakkstudio

SOTSJI (Dagbladet): Etter at begge spillerne slappet av på hviledagen i går, er Magnus Carlsen og Vishy Anand nå klar for årets tredje VM-parti. Stillingen er 1,5 - 0,5 til den regjerende verdensmesteren fra Norge. Den ønsker Carlsen aller helst å øke.

- Magnus har dominert de to første partiene. Han vil fortsette å presse. Magnus vil vise at det er han som er sjefen, sier manager Espen Agdestein til Dagbladet.

God følelese Mannen som nærmest fotfølger Carlsen hvor enn han går, forteller om en god stemning innad i teamet. Optimismen er stor, med god grunn. For så langt er det lite som har tydet på at Anand vil være i stand til å ta VM-tittelen tilbake fra Carlsen.

Også i dag tror Agdestein at 23-åringen fra Lommedalen har kommet opp med en god plan i samarbeid med sekundantteamet sitt.

- Jeg tror det. Starten har vært veldig bra og Magnus virker å være i så god form. Så det virker veldig lovende.

- Hva blir det viktigste?

- Magnus må passe på at han ikke går på noen ordentlige miner. Han vil unngå å spille lange varianter i analysert terreng, som Anand har forberedt seg veldig grundig på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer