Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riyad Mahrez klar for Manchester City

Mahrez klar for ny klubb

Riyad Mahrez er klar for Manchester City. De regjerende seriemesterne betaler Leicester 640 millioner kroner, ifølge Daily Mail.

BLIR LAGKAMERATER: Riyad Mahrez (til venstre) og Raheem Sterling. Foto: Andrew Yates / Reuters / NTB Scanpix
BLIR LAGKAMERATER: Riyad Mahrez (til venstre) og Raheem Sterling. Foto: Andrew Yates / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Mahrez har vært koblet til City i lang tid. Tirsdag kveld ble overgangen en realitet da 27-åringen signerte en femårskontrakt med de regjerende ligamesterne.

- Det er en glede å signere for City, et lag som spiller fantastisk fotball under Pep Guardiola. Å se dem har vært en glede. Pep forplikter seg til å spille angrepsfotball, og det passer meg perfekt. Citys prestasjon var fremragende. De redefinerer engelsk fotball, og jeg ønsker å være en del av det, sier Mahrez til klubbens nettsider.

Prislappen skal være på 60 millioner pund, ifølge Daily Mail. Det tilsvarer 640 millioner kroner.

- De siste årene har han etablert seg som en av de mest spennende spillerne i Premier League, sier City-manager Pep Guardiola om sin nyeste forsterkning.

Mahrez var en sentral brikke da Leicester tok et sensasjonelt ligamesterskap i 2016. Midtbanespilleren ankom klubben i 2013.

Algerieren har fått tildelt draktnummer 26.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media