Leicester - Huddersfield

Mahrez-show i Leicester-seier

Riyad Mahrez hadde en finger med i spillet på to av målene til Leicester i 3-0-seieren mot Huddersfield i Premier League mandag. 

HERJET: Riyad Mahrez var involvert i to mål mot Huddersfield. Foto: Owen Humphreys/PA via AP
HERJET: Riyad Mahrez var involvert i to mål mot Huddersfield. Foto: Owen Humphreys/PA via APVis mer

Mahrez ga Leicester ledelsen på utsøkt vis etter 53 minutter. Marc Albrighton fant algerieren på bakre stolpe, og Mahrez svarte med å bredside ballen i mål på helvolley.

Kun sju minutter senere økte Islam Slimani til 2-0 etter å ha fått en perfekt gjennombruddspasning fra landsmann Mahrez.

Etter at Mahrez ble byttet ut etter 77 minutter scoret Albrighton det siste målet i 3-0-seieren på overtid.

Adrien Silva var endelig spilleklar for Leicester, fire måneder etter at han signerte, og fikk sin debut da han kom inn i det 86. minutt. Leicester kjøpte Silva fra Sporting Lisboa for 22 millioner pund på «deadline day» i august, men registrerte overgangen hos Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) for sent.

Leicester er på åttendeplass på tabellen med 30 poeng. Huddersfield er nummer elleve med seks poeng mindre enn mandagens motstander.

Ayoze Perez ble den store helten da Newcastle vant 1-0 mot Stoke på bortebane. Spanjolen ble matchvinner i det 73. minutt.

Newcastle gjør et byks på tabellen til 13.-plass med 22 poeng. Stoke faller til 16.-plass med 20 poeng, og kun to poeng skiller ned til West Ham under nedrykksstreken.

(NTB)