1-0: Etter at angrepsstjernene til Inter hadde misset i tur og orden mot Juventus, som spilte over en omgang med ti mann, var det midtstopper Maicon som omsider klarte å overliste Gianluigi Buffon i Juve-målet. Foto: Luca Bruno, AP/Scanpix
1-0: Etter at angrepsstjernene til Inter hadde misset i tur og orden mot Juventus, som spilte over en omgang med ti mann, var det midtstopper Maicon som omsider klarte å overliste Gianluigi Buffon i Juve-målet. Foto: Luca Bruno, AP/ScanpixVis mer

Maicon fikk hull på byllen for Inter

Sleit i overtall mot Juventus.

|||

Selv med spill mot ti mann i over en omgang, så det vanskelig ut for Inter. Men midtstopper Maicon tok ansvar og senket Juventus.

Han fikk nettkjenning kvarteret før full tid, og på overtid la Samuel Eto'o på til 2-0. Det ga en komfortabel seier, men fansen ble holdt lenge på pinebenken. Tre poeng smakte uansett godt.

Det sørger for at Inter fortsatt er med for fullt i den italienske tittelstriden. Storklubben så ut til å cruise inn til seriegullet tidligere i år, men John Arne Riises Roma har yppet seg.

Trepoengeren i toppkampen mot Juventus gjør at Inter igjen er serieleder, to poeng foran Roma. Riise og co. kan ta over tabelltoppen igjen søndag, men da må erkerival Lazio slås.

Inter fikk god hjelp av Juventus. Midtbanespiller Mohamed Sissoko fikk se sitt andre gule kort ti minutter før pause, og måtte dermed ta en tidlig dusj.

Men selv i spill mot ti mann klarte ikke Inter å få hull på målbyllen. Goran Pandev, Diego Milito, Samuel Eto'o og de andre stjernene forsøkte seg alle uten hell.

Kvarteret før full tid kunne hjemmefansen endelig slippe jubelen løs. Midtstopper Maicon fyrte løs med høyrefoten og kunne se ballen fyke i nettet.

Eto'o doblet ledelsen etter pasning fra Sulley Muntari. Det satte den endelige spikeren i kisten. Han feiret så vilt at han pådro seg gult kort.

(NTB)

FEIRET PÅ SEG KORT: Samuel Eto'o kastet skjorta da han feiret 2-0-målet. Sånt blir det gjerne gult kort av, og det gjorde det også i kveld. Foto: Antonio Calanni, AP/Scanpix
FEIRET PÅ SEG KORT: Samuel Eto'o kastet skjorta da han feiret 2-0-målet. Sånt blir det gjerne gult kort av, og det gjorde det også i kveld. Foto: Antonio Calanni, AP/Scanpix Vis mer