Makabert beinbrudd for Eddie Gustafsson

Fraktet til sykehus med helikopter etter grusom stempling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Tidligere Lyn-keeper og svensk landslagsmann Eddie Gustafsson ble søndag utsatt for en skrekkelig stempling som kommer til å holde ham borte fra fotballbanen i lang, lang tid.

Kort tid før pause i bortekampen mot LASK Linz rykket Red Bull Salzburg-keeperen ut fra streken for å klarere et Linz-framspill i bakrom. Like etter at han hadde fått foten på ballen, kom Linz-spiller Lukas Kragl inn i høy hastighet med foten hevet og fullførte stemplingsbevegelsen.Både leggbeinet og skinnbeinet til Gustafsson ga etter for det voldsomme sammenstøtet, ifølge Expressen, og svensken ble liggende i gresset med voldsomme smerter.Beinbruddet var så alvorlig at Gustafsson måtte fraktes bort fra banen i ambulansehelikopter til sykehus i Salzburg.

Utrolig nok slapp Kragl unna med gult kort, og kunne dermed fullføre kampen, men det var en angrende synder som ba Gustafsson om unnskyldning for den karrieretruende taklingen.

- Jeg er utrolig lei meg for det som har skjedd. Det var ikke med hensikt, sier Kragl til nyhetsbyrået APA, ifølge Expressen.

Kampen endte 0-0 og dermed med poengdeling. Red Bull Salzburg leder den østerrikske bundesligaen, seks poeng foran toer Rapid Wien med fem kamper igjen å spille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer