GIKK FOR HAKKETE SKJERMER:  Det var mange som ikke fikk sett møte mellom Sandefjord og Strømmen på grunn av dårlige signaler. Steinar Brændeland (innføyd) beklager. FOTO: Paul Daly.
GIKK FOR HAKKETE SKJERMER: Det var mange som ikke fikk sett møte mellom Sandefjord og Strømmen på grunn av dårlige signaler. Steinar Brændeland (innføyd) beklager. FOTO: Paul Daly.Vis mer

- Makan til useriøsitet. En hån av oss som vil følge Adecco

Seerstorm etter helgas seriestart.

(Dagbladet): Det gikk hett for seg på sosiale medier da de første kampene i Adecco-ligaen ble spilt i helgen.

Seerne som hadde betalt for å streame kampene på C Sports' hjemmesider ble møtt med elendige signaler, kamper som datt ut og feilmedinger.

- Jeg kommer til å be om å få pengene tilbake. Makan til useriøsitet og hån av oss som vil følge Adecco. Dette kan ikke skyldes tekniske problemer. Det kan KUN skyldes på dårlige forbredelser, skriver en bruker på C Sports Facebook-side.
 
- Elendig webcam-kvalitet på Adeccoliga-sendingen! Håpløst!, skriver en annen bruker.

Men nå lover C More-sjef Steinar Brændeland bot og bedring.

Har fått mange klager Han innrømmer at det har vært pågang etter søndagens problemer.

- Det var lite på vår kundeservice, men det var mye på sosiale medier. Det er der vi merker det om det er noe galt, forklarer Brændeland.

Han er helt enig kundene kan forvente mer enn de har fått fra den første runden. Men feilen ligger ikke hos C Sports, og de kunne ikke rette på det søndag kveld.

- I dette tilfeller er det TV2 som leverer sendingene til oss. De ga oss et godt tilbud. Det var et spesielt tilfelle, og det jobbes intents med å forbedre problemene. Vi går gjennom alle de tekniske rutinene nå, forklarer C Sports-sjefen.

Ikke godt nok Hva er det som er galt?
- Det er et sammensatt problem, men det virker som om serveren ikke tåler belastningen. Vi prøvde å ordne det i går, men det var ikke mulig.

Er det ok med slike feil når noen betaler 169 kroner for å se adgang i 24 timer?
- Nei, det er det selvfølgelig ikke. Jeg oppfordrer de som har hatt problemer med å kontakte vår kundeservice. Avhengig av problemet kan man få returnert beløpet eller få gratis tilgang til neste runde, sier Brændeland.