- Makan til useriøsitet. En hån av oss som vil følge Adecco

Seerstorm etter helgas seriestart.

GIKK FOR HAKKETE SKJERMER:  Det var mange som ikke fikk sett møte mellom Sandefjord og Strømmen på grunn av dårlige signaler. Steinar Brændeland (innføyd) beklager. FOTO: Paul Daly.
GIKK FOR HAKKETE SKJERMER: Det var mange som ikke fikk sett møte mellom Sandefjord og Strømmen på grunn av dårlige signaler. Steinar Brændeland (innføyd) beklager. FOTO: Paul Daly. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det gikk hett for seg på sosiale medier da de første kampene i Adecco-ligaen ble spilt i helgen.

Seerne som hadde betalt for å streame kampene på C Sports' hjemmesider ble møtt med elendige signaler, kamper som datt ut og feilmedinger.

- Jeg kommer til å be om å få pengene tilbake. Makan til useriøsitet og hån av oss som vil følge Adecco. Dette kan ikke skyldes tekniske problemer. Det kan KUN skyldes på dårlige forbredelser, skriver en bruker på C Sports Facebook-side.  - Elendig webcam-kvalitet på Adeccoliga-sendingen! Håpløst!, skriver en annen bruker.

Men nå lover C More-sjef Steinar Brændeland bot og bedring.

Har fått mange klager Han innrømmer at det har vært pågang etter søndagens problemer.

- Det var lite på vår kundeservice, men det var mye på sosiale medier. Det er der vi merker det om det er noe galt, forklarer Brændeland.

Han er helt enig kundene kan forvente mer enn de har fått fra den første runden. Men feilen ligger ikke hos C Sports, og de kunne ikke rette på det søndag kveld.

- I dette tilfeller er det TV2 som leverer sendingene til oss. De ga oss et godt tilbud. Det var et spesielt tilfelle, og det jobbes intents med å forbedre problemene. Vi går gjennom alle de tekniske rutinene nå, forklarer C Sports-sjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer