- Makedonia var dessverre bedre enn jeg hadde håpet på

Drillo lar seg ikke lure av tapet mot Skottland.

Oslo  20090908.
Egil "Drillo" Olsen under landslagets trening på Ullevaal stadion tirsdag ettermiddag, Norges siste trening før onsdagens VM-kvalifiseringskamp i fotball mot Makedonia.
Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
Oslo 20090908. Egil "Drillo" Olsen under landslagets trening på Ullevaal stadion tirsdag ettermiddag, Norges siste trening før onsdagens VM-kvalifiseringskamp i fotball mot Makedonia. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Datoen 25. september 1991 har gjentatte ganger blitt trukket fram i lyset i løpet av Egil «Drillo» Olsens andre regjeringsperiode. Det var nemlig sist gang Norge tapte en kamp med Drillo som landslagssjef på Ullevaal stadion.31 kamper under Drillos ledelse har gitt 21 seirer og 10 uavgjorte kamper. Onsdag er Makedonia neste motstander som skal forsøke å fravriste 67-åringen hjemmestatistikken ingen annen norsk landslagssjef kan skilte med.

- Jeg er litt opptatt av å holde den fine statistikken på Ullevaal. Det ligger en del personlig prestisje i det, i og med at det er litt artig å kunne slå rundt seg med at man ikke har tapt hjemme siden 1991. Derfor er jeg opptatt av å ikke tape de to siste kampene, sier Drillo.

Frykter PandevEtter å ha tapt 0-2 mot Skottland på lørdag og med ingenting å spille for, skulle man kanskje tro at makedonerne ikke utgjør den største trusselen mot hjemmestatistikken. Men Drillo har nå studert og analysert oppgjøret på Hampden Park, og han likte ikke det han så.

- Makedonia var dessverre bedre enn jeg hadde håpet på, sier Drillo til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer