Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Måkedugnad på Alfheim

Tromsø har vinterlige utfordringer før kampen mot IFK i morgen.

(Dagbladet.no): Utendørs fotball i Norge i november er alltid et sjansespill. Og når Tromsø tar i mot Arne Erlandsens IFK Gøteborg i Royal League i morgen ettermiddag må de TIL-trofaste kle på seg termodressen.

For å rydde tribunen for snø.

Snøværet i nordens Paris den siste uka har nemlig blitt liggende på de delene av tribunen som ikke har tak. Og klubben klarer ikke gjøre alt klart før kampen starter på egenhånd. Derfor oppfordrer Tromsø til måkedugnad på Alfheim.

«Jovisst er det kaldt og hustrig ute, men vi anmoder alle med hjerte for klubben og sterkt ønske om at vi sammen skal klare å arrangere tidenes seneste internasjonlae kamp nord for polarsirkelen om å møte opp», skriver Tromsø på sine nettsider.

Kan bli fryktelig kaldt

Men så lenge det ikke snør under ettermiddagens treninger, eller under selve kampen i morgen, skal det ikke være noe problem med gressteppet på Alfheim.

Det som bekymrer mer er temperaturen.

- Det ser ut til at det blir mellom sju og ni kuldegrader. Men det er også meldt kuling i området, og det kan gi ned mot minus 20 effektive kuldegrader. Men sannsynligheten er at vinden ikke blir så sterk, sier meteorolog Svein Inge Andersen ifølge NTB.

Så det spørs om publikum bør ta med seg termodressen på kampen også. Og ideen er kanskje ikke så dum for spillerne heller...

  • Følg Royal League-kampene direkte her klokka 16 i morgen.
DET SNØR, DET SNØR: Tromsø har hvit nedbør om dagen, og i morgen skal byens lag spille fotballkamp. Da må fansen stille opp på dugnad.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media