Makelele skadet Ashley Cole

Kan miste finalen.

(Dagbladet.no): Chelsea-manager Avram Grant fikk seg en plutselig støkk på dagens trening i Moskva, da Ashley Cole ble liggende på gresset og vri seg i smerter.

Cole så ut til å bli rammet i ankelen etter en tøff takling av lagkamerat Claude Makelele, og ble værende nede lenge mens han fikk behandling av Chelsea-legene. Sky Sports kaller taklingen hensynsløs på sine nettsider.

Ifølge UEFA.com står venstrebacken nå i fare for å miste morgendagens mesterligafinale.

Det er i såfall dårlige nyheter for Chelsea-fansen og manager Grant, som nok hadde håpet at en Cole i storform kunne ha satt en stopper for Cristiano Ronaldo i storoppgjøret i morgen kveld. Cole har tidligere i år hatt et godt tak på portugiseren.

Den tidligere Arsenal-spilleren reiste seg etter hvert og jogget litt rundt, men ansiktsutrykket viste alt annet enn glede, og han måtte til slutt gi seg før tida. 

Hvis Cole må kaste inn håndkleet, står trolig Wayne Bridge klar på venstresiden i morgen kveld.

Lampard dysser ned Inter

Selv om Sir Alex Ferguson gjorde kort prosess med spørsmål om spillernes framtid på dagens United-pressekonferanse i Moskva, slapp ikke Chelsea unna den samme praten under sitt møte med media før dagens trening.

USIKKER MORGENDAG: Ashley Cole reiste seg og forsøkte å løpe litt etter å ha fått behandling, men kampen i morgen kan likevel være i fare. Foto: AP/SCANPIX
USIKKER MORGENDAG: Ashley Cole reiste seg og forsøkte å løpe litt etter å ha fått behandling, men kampen i morgen kan likevel være i fare. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

Frank Lampard har i lengre tid vært linket til en Inter-overgang, mens det har vært spekulert i om de blåsvartes manager, Roberto Mancini, skal ta flyet andre veien og møte Avram Grant i svingdøra på Stamford Bridge i sommer.

Men dagen før dagen beroliger i det minste Lampard Chelsea-fansen med en slags intensjonserklæring.

- Jeg er lykkelig i Chelsea, mine beste dager i karrieren har jeg hatt her. Framtiden avgjør vi i sommer, og klubben og jeg er enige om å snakke om ny kontrakt da, sier Lampard, ifølge Team Talk.

- Respekter klubben og spør om finalen

Avram Grant på sin side er nødt til å erkjenne at han kanskje ikke bestemmer like mye over jobben sin som Frank Lampard.

Men da han på pressekonferansen ble spurt om han tenker på å forlate klubben etter mesterligafinalen i morgen, svarte han likevel med kamplyst.

- Hvorfor skulle jeg det? Vi er her 11 dager etter serieslutt, og vanligvis ville det vært ferie. Vi er her i dag fordi vi skal spille den viktigste kampen klubber får spille, mesterligafinale, sier Grant.

- Dere bør respektere alle i klubben og stille spørsmål om finalen, ikke meg, sier israeleren.

Makelele skadet Ashley Cole

Terry: - Min største kamp

Mens Alex Ferguson tok med seg Wes Brown i tillegg til Rio Ferdinand på sin pressekonferanse, var Avram Grant flankert av sine to kanskje største profiler, i Lampard og John Terry.

Og ingen skal tvile på at morgendagen betyr mye for Chelsea-gutta.

- Endelig er vi her på den store arenaen, sier John Terry.

- Når du ser troféet og atmosfæren er det helt utrolig. Dette er den største kampen jeg har spilt hittil i min karriere. Å vinne ville være toppen av kransekaka, drømmer kapteinen.

MÅTTE GI SEG: Etter et helhjertet forsøk på å fullføre treningen, måtte Cole til slutt gå i garderoben.
USIKKER FRAMTID: Frank Lampard hevder han planlegger å bli i Chelsea, mens Avram Grant ikke vet hva han får lov til. John Terry bare gleder seg til i morgen kveld.