Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Måkestad Bovim er tilbake i friidrettens elitegruppe

Offentliggjør tidenes største.

MAMMA BOVIM TILBAKE: Ingvill Måkestad Bovim ble mamma til Ferdinand August for et snaut år siden, men allerede nå er hun tilbake i friidrettens elitegruppe. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MAMMA BOVIM TILBAKE: Ingvill Måkestad Bovim ble mamma til Ferdinand August for et snaut år siden, men allerede nå er hun tilbake i friidrettens elitegruppe. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norges Friidrettsforbund offentliggjorde i dag elitegruppa i friidrett for 2014.

Årets elitegruppe teller totalt 12 utøvere, og det er sannsynligvis den største elitegruppen i norsk friidrett noensinne.

Bovim tilbake Andreas Thorkildsen, Ezinne Okparaebo, Karoline Bjerkeli Grøvdal, Jays Ndure og Henrik Ingebrigtsen er «som vanlig» med. I tillegg til noen flere andre kjente fjes, er også noen helt ferske på plass.

Mellomdistansedronningen Ingvill Måkestad Bovim er tilbake - etter at hun sto over fjorårssesongen fordi hun ble mamma.

Framtidspotensial - I årets TEAM DNB Elitegruppe finner vi mange spennende navn. Her er utøvere som har levert på høyt internasjonalt nivå i flere år, men også nye utøvere som har vist god fremgang og har et spennende potensial for fremtiden, sier sportssjef Ronny Nilsen i Norges Friidrettsforbund.

Årets store mål for landslaget er EM i Zurich fra 12-17. august. Her forventer Norge mellom 30-40 utøvere i troppen.

Hele Norges coronakart